- Poruka
- 1.122
Jok, "samo" sam se već do svoje 23. godine iskrpio u tri rata na ovim prostorima!!!
Pa šta!!! Ja sam Alijinom turčinu pobjegao kroz prozor kuće i to ne zato što mi je u "njihovom društvu" bilo gotivno!!! Moj otac i ja smo se na samom početku rata našli na spisku za likvidaciju svih "značajnijih" Srbalja u gradu koji je lično sačinio upravo njegov brijatelj iz djetinstva i vjenčani kum (.... mu ja ... tursku)!!! Tokom rata sam se nagledao s.anja koje ti ne možeš ni u kinima da vidiš na ratnim filmovima (osim u jačim hororima)!!!
Zadrti nacionalista??? Šta ti uopšte znači biti zadrti ili nezadrti nacionalista???
Imaš kao činjenicu samo to da dolje u potpunom okruženju, van svih normalnih standarda, sedam godina žive ljudi i rastu djeca koji krećući se u samo jednoj jedinoj pretrčavaju iz jedne kuće u drugu i to niko od svetskih dušebrižnika ne primjećuje!!! Stoka koja ih drži u takvom stanju sinoć je nagraćena mogućnošću da proglasi nekakvu državu koja zapravo ne da to nije izvana, već ni iznutra (sama prema sebi)!!!
Ako to nije dovoljan razlog za masovno nezadovoljstvo, onda ne znam šta jeste!!!
Osim toga:
Niko iz Prištine nije martovsi linč 2004 nazivao huliganstvom, a gorjeli su tragovi cijele jedne hrišćanske civilizacije!!! To nikog nije nasekiralo!!! Gorjeli i izgorjeli, a tadašnji huligani sinoć su nagrađeni proglašenjem "države"! Dakle prema logici onih koji se pozivaju na vrijednosti evropske civilizacije, valjda i drugi huligani treba sad da dokazuju da su vrijedni ostvarenja vlastitih nacionalnih interesa!!!
Nemoj se nervitati Rainbow Six.To su malo više ogranišeni mentoli.Sva sreća što ih je jedna velika manjina ali imaju veliki domaći zadatak da provociraju sve što i miriše na srpsko.
Bio si u ratu i znaš dobro kako se to očisti u jednom mahu.