Demonstracije i mitinzi protiv otcepljenja Kosova

Jok, "samo" sam se već do svoje 23. godine iskrpio u tri rata na ovim prostorima!!!

Pa šta!!! Ja sam Alijinom turčinu pobjegao kroz prozor kuće i to ne zato što mi je u "njihovom društvu" bilo gotivno!!! Moj otac i ja smo se na samom početku rata našli na spisku za likvidaciju svih "značajnijih" Srbalja u gradu koji je lično sačinio upravo njegov brijatelj iz djetinstva i vjenčani kum (.... mu ja ... tursku)!!! Tokom rata sam se nagledao s.anja koje ti ne možeš ni u kinima da vidiš na ratnim filmovima (osim u jačim hororima)!!!
Zadrti nacionalista??? Šta ti uopšte znači biti zadrti ili nezadrti nacionalista???
Imaš kao činjenicu samo to da dolje u potpunom okruženju, van svih normalnih standarda, sedam godina žive ljudi i rastu djeca koji krećući se u samo jednoj jedinoj pretrčavaju iz jedne kuće u drugu i to niko od svetskih dušebrižnika ne primjećuje!!! Stoka koja ih drži u takvom stanju sinoć je nagraćena mogućnošću da proglasi nekakvu državu koja zapravo ne da to nije izvana, već ni iznutra (sama prema sebi)!!!
Ako to nije dovoljan razlog za masovno nezadovoljstvo, onda ne znam šta jeste!!!
Osim toga:
Niko iz Prištine nije martovsi linč 2004 nazivao huliganstvom, a gorjeli su tragovi cijele jedne hrišćanske civilizacije!!! To nikog nije nasekiralo!!! Gorjeli i izgorjeli, a tadašnji huligani sinoć su nagrađeni proglašenjem "države"! Dakle prema logici onih koji se pozivaju na vrijednosti evropske civilizacije, valjda i drugi huligani treba sad da dokazuju da su vrijedni ostvarenja vlastitih nacionalnih interesa!!!

Nemoj se nervitati Rainbow Six.To su malo više ogranišeni mentoli.Sva sreća što ih je jedna velika manjina ali imaju veliki domaći zadatak da provociraju sve što i miriše na srpsko.
Bio si u ratu i znaš dobro kako se to očisti u jednom mahu.

Aman ljudi, kako ne razumete... Niko ovde nije za nezavisnost Kosova, niko ovde nije protiv svoje drzave, svi imamo ISTI cilj...

...ali mi objasnite jedno:

Kako cemo pomoci njima dole, ako prvo sami sebe sje8emo?
Kao da nas politichari ne je8y dovoljno... :(

Psssst...;-) Sve je ovo lafo!!! Da zbunimo dušmane!!! Zato se ovoliko i svađamo po Forumu!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Aman ljudi, kako ne razumete... Niko ovde nije za nezavisnost Kosova, niko ovde nije protiv svoje drzave, svi imamo ISTI cilj...

...ali mi objasnite jedno:

Kako cemo pomoci njima dole, ako prvo sami sebe sje8emo?
Kao da nas politichari ne je8y dovoljno... :(

[/COLOR][/QUOTE]

.........neorganizovan narod je rulja,treba neko da sedne da se dogovori i da kordinira narodom .........

...........poznato je kako su albanci liberalni i miroljubiv narod, ja im poverovao i sutra idem da prodam gajbu pa se seli u prizren da i meni evropsko miroljubivo sunce sija ...........inache zabranili shiptari da jedan srpski fudbalski klub igra u prishtini da se demografska struktura stanovnishtva te metropole ne bi izmenjala (mislim da srba u prishtini ima 102,toliko o tome) ...........

Dok si to napisao sad nam se je vjerovatno broj smanjio za ispod 100!!! Pričekajmo još barem 10-ak minuta i vjerovatno će u Prištini stanje biti takvo da ni jedan pripadnik nacionalne manjine neće imati razloga (a ni mogućnosti) da se požali na status u toj tamo "multietničkoj" zajednici!!!

Dok si to napisao sad nam se je vjerovatno broj smanjio za ispod 100!!! Pričekajmo još barem 10-ak minuta i vjerovatno će u Prištini stanje biti takvo da ni jedan pripadnik nacionalne manjine neće imati razloga (a ni mogućnosti) da se požali na status u toj tamo "multietničkoj" zajednici!!!

dobro...to mi je razumljivo....mrze se do besvesti...pa koliko muslimana ima u bl ili pd....da ne pominjem pale ili ilidzu

Vojvodina je ovo ipak. Pokazali smo ko smo na izborima za predsednika.

3.000 postova bwt. Uzalud utroseno vreme verovatno :)
Pa znaš, i ti što su glasali za ovog Predsjednika, ako se osjete dovoljno ugroženima (svakom su njegova djeca ipak najpreča) skloni su da primjene određena radikalna rješenja!!! Možda je razlika u tome, koliko ko od nas ima dugačak 8iliti kratak fitilj ili koliko vremena poslije svako od nas osjeti ili možda uopšte ne osjeti određenu potrebu za kajanjem, al' to onome ko biva meta radikalnom tretmana tada već puno ne koristi!!! Kontaj!!! Ipak je po Vojvodini naseljeno bruka mojih Kozarčana, Joja i Baja sa Manjače, a Kozarčani do sad još rat izgubili nisu!!!:rolleyes:

[
[/COLOR][/QUOTE]

.........jok kad ih svedu na 99 i manje proglasice ih za ugrozenu vrstu pa ce veshtachki da ih odrzavaju na tom broju,kad stariji budu umrli mozda uvezu dva tri primerka za rasplod ,josh ce da ih i prikazuju buducim pokoljenjima ,da vide taj prastari narod shto jenekad naseljavao taj grad ........

srbi treba da budu gori od siptara ako hoce da pobede.

da, u glavama siptara

ovo lizanje bulje svima ne vodi nicemu sem novim porazima.

od tebe kao nesrbina to i ne ocekujem da shvatis.

znam da ne mozes da shvatis, jer treba imati u glavi da bi se skapiralo da Protest ne znaci razbijanje svega sta stignes.....i to od strane klinaca i pijanih navijaca....

Back