Demonstracije i mitinzi protiv otcepljenja Kosova

Vecerasnja desavanja u Beogradu pokazala su definitivno da je Srbija neozbiljna i neorganizovana zemlja.
Dozvoliti da par stotina ljudi demolira grad i sa policijom igra macke i misa je nerazumno,neodgovorno i neozbiljno.
Zbog te nesposobnosti,neznanja,neorganizovanosti i bezvlasca svet je i amputirao Srbiji deo teritorije.
Ljudi su zbunjeni,posramljeni,postidjeni ali takovi su vladari u Srbiji bile i pre a i danas.
Vodjenje zemlje i drzave je ipak znanje a ne stranacki hobi.

Треба протестовати, али у миру...

Па ти демостранти руше и праве нереде по нашем Београду и Новом Саду, туку се са нашом, српском полицијом....

Једно је разбити шиптарску пекару, а друго је ово што сада раде.

r

r

r

r

r

r

Al nema ko. Lepo se ukinu,neki od njih i corkiraju,zapad digne frku oko toga a mi oko Kosova i za par dana sve se slegne.Nama nema Kosova a nema ni NVO i LDP i slicnih.S tim sto za KiM prica nije zavrsena a za ove bi bila.

Pa ima. Izabrasmo demokratskog Predsednika. Imamo demokratskog Premijera.

Ja još uvek verujem u njihovu zdravorazumnost, a znam i da im je zapad , ovim NVO-ima, zavrnuo slavinu i prestao da ih filuje lovom...sada ti isti skupljaju još mrvice ili su bar skupljali do ovog dana...sad je vreme zadati im završni udarac, a ja iskreno verujem da će to i dobiti...i nek' "uživaju" u svojoj krvavoj zarađenoj lovi...a "uživanje" će im i biti krvavo...od sveg srca im i želim.:mad:

[/B]

Upravo ovo...ako već Vlada i ne može iz nekih razloga...gde je bar ( već bila) opozicija?:confused:

NARAVNO!
Mislim da je bolesno stanje sedti kuci i kulirati! Pokazimo da nismo saglasni, pa iako polomimo kontejnere u prestonici, pa sta, ne zaboravimo da su necije kuce sa uspomenama zapaljene, otete, a mi inertni sedimo, ne pokazujemo emocije...
NE P{OKAZIVATI EMOCIJE SMATRA SE BOLESNIM STANJEM??? Da li smo mi zaista bolesna nacija?:xIZADJIMO SVI NA ULICE BGD I POKAZIMO DA NISMO SAGLASNI SA SIPTARSKOM OTIMACINOM!!!

Е! Ово је добро речено. "Није страначки хоби" Све партије вођење државе схватају као вођење странке и кроз државу долазе до страначких циљева. Наравно, сви у странци имају и своје интересе. А за народ их боли к....

NARAVNO!
Mislim da je bolesno stanje sedti kuci i kulirati! Pokazimo da nismo saglasni, pa iako polomimo kontejnere u prestonici, pa sta, ne zaboravimo da su necije kuce sa uspomenama zapaljene, otete, a mi inertni sedimo, ne pokazujemo emocije...
NE P{OKAZIVATI EMOCIJE SMATRA SE BOLESNIM STANJEM??? Da li smo mi zaista bolesna nacija?:xIZADJIMO SVI NA ULICE BGD I POKAZIMO DA NISMO SAGLASNI SA SIPTARSKOM OTIMACINOM!!!

Ej ja imam upalu uveta a Sandina jajnika cekaj da ozdravimo.

Е! Ово је добро речено. "Није страначки хоби" Све партије вођење државе схватају као вођење странке и кроз државу долазе до страначких циљева. Наравно, сви у странци имају и своје интересе. А за народ их боли к....

Ma njih bre zabole za Srbiju to kome nije jasno taj je stvarno bolid.Bitno je samo da im stranka zauzme busiju negde gde moze da se krade i to je prioritet.

NARAVNO!

Pa sta radis onda za kompjuterom, odma napolje, potuci se sa policijom, razbi neki izlog i to ce resiti sve stvari.

Kad si već ovako dobro informisan, zašto ne prikažeš i slike povredjenih policajaca? Ima ih.

Šta pokušavaš? Da izazoveš naše sažaljenje nad ovom razularenom bandom navijača? Žao mi je što svi do jednog nisu pohapšeni, a da sam neki faktor u toj policiji, ni jednog više ne bi bilo na ulici.

Tako to radi ozbiljna država. Tako se održava red na ulicama.

Наравно. Е управо због тога Срби треба да се уједине, да се не врше поделе између демократа и радикала, на жуте и плаве. Треба прво почистити у Београду све оне због којих је до овога дошло, а то може само на један начин. Правац Влада Србије. То је једини начин да се реше неке ствари. Демонстрацијама се неће ништа постићи. Политичаре заболе нешто у пределу препона, а народ трпи.

Kad si već ovako dobro informisan, zašto ne prikažeš i slike povredjenih policajaca? Ima ih.

Šta pokušavaš? Da izazoveš naše sažaljenje nad ovom razularenom bandom navijača? Žao mi je što svi do jednog nisu pohapšeni, a da sam neki faktor u toj policiji, ni jednog više ne bi bilo na ulici.

Tako to radi ozbiljna država. Tako se održava red na ulicama.

Жао ми је што немам овде слике кад је ЛДП правио неки протест ... Е то је било батинање ... Мећутим, тада су осуђивали агресију на њих, сада је подржавају.

Наравно. Е управо због тога Срби треба да се уједине, да се не врше поделе између демократа и радикала, на жуте и плаве. Треба прво почистити у Београду све оне због којих је до овога дошло, а то може само на један начин. Правац Влада Србије. То је једини начин да се реше неке ствари. Демонстрацијама се неће ништа постићи. Политичаре заболе нешто у пределу препона, а народ трпи.

Jel ti mislis da je ova vlada kriva sto je Kosovo nezavisno.

Sada sam dosao iz grada.
Ovo je stvarno bruka i sramota.Pokazujemo svoje najgore lice.
Saka huligana je pocela da unistava grad.Nas grad.I da se sukobljava sa policijom.Nasom policijom.Sa ljudima koji su jednom bili i ratovali Kosovu.
Stvarno sramota.

Ивица Дачић:
"Не осуђујем демонстранте - позивам полицију и демонстранте да се не сукобљавају међусобно него да бес се усмери према онима који су криви за ово"
РТС1

Back