gost 150019
Elita
- Poruka
- 20.524
Kad makedončići postaše manjina u sopstvenoj državi ?
Podrška ugnjetenoj albanskoj nacionalnoj manjini...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad makedončići postaše manjina u sopstvenoj državi ?

http://www.taratur.com/node/15604
Неколку стотици радикални Албанци денеска протестираа против како што велат дискриминацијата во општеството. Нивната ’правдина’ ја отсликаа со извиците „Етничка Албанија“, „УЧК“ и тн.
Неки пишу да их је било 1000,неки 2000....то је максимум.
Него није ствар о томе колико их је било веч шта су узвикивали.
Добиче ко 2001 .....
БЈРМ нема будућност са оваквом политиком.

Ха...то се нече десити никада.
Живели

"Велика Албанија" усред Скопља
Неколико хиљада Албанаца протестовало у центру Скопља тражећи прекид дискриминационе политике према албанској мањини. Упркос позивима организатора да се уздрже од запаљивих слогана, учесници узвикивале пароле у част ОВК и "Велике Албаније". Скуп завршен без инцидената.
Демонстрације неколико хиљада Албанаца у центру Скопља протекле су без инцидената, а скуп, који је подржало сијасет тамошњих невладиних организација, обезбеђивао је необично велики број полицајаца. Демонстранти су носили албанске заставе и, повремено, узвикивали пароле којима се велича Ослободилачка војска Косова, али и идеја о "Великој Албанији".
Пртотест је организовао "Савет грађанских организација Албанаца", због, како је објашњено дискриминационе политике владе Николе Груевског, али је затражено и обустављање читавог низа судских процеса, који се воде против некадашњих албанских герилаца.
Македонски Албанци, који чине четвртину од два милиона становника те државе, затражили су и обустављање грандоманског пројекта "Скопље 2014", којим је најављено подизање низа античких палата, споменика и разних других објеката, како би се потврдила историјска веза данашњих Македонаца и Александра Македонског.
Осим прекида судских процеса, које је иницирало македонско правосуђе, демонстранти су затражили и хитан прекид четири процеса које је Скопљу препусти Хашки трибунал.
Скуп није подржала владајућа Демократска унија за интеграције, некадашњег команданта Ослободилачке националне армије, Алија Ахметија.
Портпарол владе из редова ДУИ, Шефик Дураку, оценио је да је мали број учесника овог скупа најбољи доказ да се проблеми Албанаца решавају унутар институција.
Македонија је током јутра била у стању делимичне приправности, јер су сличне демонстрације одржане и пре девет година, такође без инцидената, али је свега дан касније, у Тетову почела оружана побуна Албанаца у Македонији, која је окончана после шест месеци борби, потписивањем Охридског мировног споразума.
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/3/Регион/686221/"Велика+Албанија"+усред+Скопља.html
![]()
![]()
A znas li koliko toga i koliko puta su dobili od nas na Kosovu i Metohiji? I sta se desilo onda?
Hoce..I treba jer ste ispali najgori..![]()
А сваки Македонац једва чека тај рат...
Знам....политичари су криви за све.
Ај видечемо,а ја вам кажем не смеју шиптари немају подршку сада од никог да крену.
Ако крену најебали су га..
Ви сте испали најгоре слизали сте се са грцима и бугарима.
Ми и Црногорци не можемо да живимо за вас,живите свој живот ми чемо наш.
Све ми се чини да је Македонцима најбоље да се прихефтају уз Бугаре, ови ће да их одбране. Кренуће у рат до посљедњег Македонца. Нисам баш у токовима али ми се чини да је тај македонски "јазик" најсличнији бугарском, па нека се већ једном уједине. Бугари су паметан народ са значајном дозом дрскости и безобразлука довољном да спријече експанзионизам Албанаца. Нека Македонију подијеле Албанци и Бугари, биће и нама лакше.

Podrška ugnjetenoj albanskoj nacionalnoj manjini...![]()
Ја се на твом месту не бих радовао том рату, албански лоби у САД је веома јак, а Шипци ће први послужити америчким интересима на Балкану. Зато би вам боље било да молите Бога да до рата не дође сада, а у некој ближој будућности када се однос снага у свету буде променио, мислим да већ сви знају шта ће бити,...

Неколку стотици радикални Албанци денеска протестираа против како што велат дискриминацијата во општеството. Нивната ’правдина’ ја отсликаа со извиците „Етничка Албанија“, „УЧК“ и тн.

Добиче ко 2001 .....

Ви сте испали најгоре слизали сте се са грцима и бугарима.
Ми и Црногорци не можемо да живимо за вас,живите свој живот ми чемо наш.

Ne bih se baš složio sa tobom.
Daj mi definiciju ugroženosti nacionalne manjine po statutu UN-a.