- Poruka
- 203.066
1. sve!Што не сме ?
Ти би само сисе...![]()
2. foto ne smajli!
Jes ti u onim goinama kad je gotovo?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1. sve!Што не сме ?
Ти би само сисе...![]()

veceras se vracam za bgdШто не сме ?
Ти би само сисе...![]()

Jedan naš RIP radni kolega prošle godine tako prozivao nas ,,starije,, uz kafu. Te ne gleda vas više niko, niko vas neće, ne možete, ovako, onako...srčani udar i ode. A kako je pričao mogao je još!1. sve!
2. foto ne smajli!
Jes ti u onim goinama kad je gotovo?
![]()
?Kupi mu litar punomasnog mlijeka. Nešto mi ga žao!veceras se vracam za bgd

Pozitiva to je toJedan na RIP radni kolega prošle godine tako prozivao nas ,,starije,, uz kafu. Te ne gleda vas više niko, niko vas neće, ne možete, ovako, onako...srčani udar i ode. A kako je pričao mogao je još!
To je bilo prije 7 mjeseci. Neki dan mu sretošmo ženu. Kaže ubi je samoća, a i takav je tip da ona ne može sama da živi.
Priprema nas.
A mi to znamo.
Šta ti je život, nije koliko možeš puta, nego koliko dugo godina!

Samo ja. Hvala na pitanju.Šta ko pametno radi ovde?
Ovi tvoji sanjaju cice.Šta ko pametno radi ovde?
Šta ti ga žao, preko stotke je, mora na dijetuKupi mu litar punomasnog mlijeka. Nešto mi ga žao!![]()

Tako je biseruSamo ja. Hvala na pitanju.

@Džudi S imamo neki materijal za tebe.Ovi tvoji sanjaju cice.
Da je Džudi ovdje objasnila bi da li je uskraćena majčina ljubav ili nehebica dugogodišnja.

Ja onako, red sanjam red drp... a nije bitno ko je od nas šta radio posle ručka.Ovi tvoji sanjaju cice.
Da je Džudi ovdje objasnila bi da li je uskraćena majčina ljubav ili nehebica dugogodišnja.

Rifet? On mora na lobotomiju, pod hitno!Šta ti ga žao, preko stotke je, mora na dijetu![]()

Red sanjam, red šetamJa onako, red sanjam red drp... a nije bitno ko je od nas šta radio posle ručka.![]()
psa.Ja tražio, odbili me.Rifet? On mora na lobotomiju, pod hitno!![]()

Imaš psa?Red sanjam, red šetampsa.

Nemam psa, ali bih volela da imam.Imaš psa?![]()
Evo mi sutra idemo da vadimo krv, da vidimo kad su nam plodni dani, pa da krenemo u parenje. Ako te zanima. Samo šibe nisu jeftine, naša ženka ima 5-icu, a mužjak je iz Rusije, šampion na više takmičenja.Nemam psa, ali bih volela da imam.
Valjda bi bio neki popust za meneEvo mi sutra idemo da vadimo krv, da vidimo kad su nam plodni dani, pa da krenemo u parenje. Ako te zanima. Samo šibe nisu jeftine, naša ženka ima 5-icu, a mužjak je iz Rusije, šampion na više takmičenja.

Popust za parenje?! TicooooValjda bi bio neki popust za mene![]()
Jeas vidla ove lapsave što muti, a?

Ja nemam pojma koja ste vi generacija!
Musavica, oprostićemo možda su posledice tog ptičjeg gripaJeas vidla ove lapsave što muti, a?![]()