- Poruka
- 202.027
Ako kupiš pešet kila pečenog mesa, možeš da dođeš do mene.ajmo na kafu
a reefer ne moze

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako kupiš pešet kila pečenog mesa, možeš da dođeš do mene.ajmo na kafu
a reefer ne moze

Ko je ZmajOpsi , povremeno se i pojavi kod dva goluba
Zmaj , mislim da reefer najbolje zna sta je sa njim
ostalo je ista,
reefer je tu , mislim vegeta za svako jelo , da ga nema trebalo bi ga i napraviti , barem od blata
gde se ti najvise pojavljujes pises

Pitam i ko brišeNajviše briše na istine koje izgovorio (žv)alavi majmun... a ti pitaš gde piše.
 ?
 ?Vidi kako se trpa gde mu mesto nijeAko kupiš pešet kila pečenog mesa, možeš da dođeš do mene.

Dobrodošao siPozdrav svima u caffeu.

Hvala,nije me bilo skoro 2 godine pa malo dok se naviknem na forum.Dobrodošao si

Prevedi
Alllloooooo, važnije je pečenje od 100 tica.Vidi kako se trpa gde mu mesto nije

ajdeAko kupiš pešet kila pečenog mesa, možeš da dođeš do mene.
Ništa ja ne verujem vama NATO Kraljevim podanicima. Prvo meso, kao lozinka, pa tek onda otključavam.ajde
evo , oma
otidji ti u uzmi i plati a ja cu ti dati
cim pojedem
u nekadasnjoj kafani , bila je grupa , dobrih zajebanata , normalno reefer je bio vodja, zemske su ciljali na Zmaja, mlad ,
Pričaj. Gdei ratluk

Pitam i ko briše?

paaa to , prvo meso, ti znas gde se treba uzeti i platis a ja tebi po kapitaljistickom metodom , dam pare.Ništa ja ne verujem vama NATO Kraljevim podanicima. Prvo meso, kao lozinka, pa tek onda otključavam.
Šta ima da razgovaram? Dođeš sutra predveče na kafu i to je to.paaa to , prvo meso, ti znas gde se treba uzeti i platis a ja tebi po kapitaljistickom metodom , dam pare.
ali prvo moram da se najedem
jel si razgovarao sa pametnom ( sta joj bi da te jos i trpi ) a u vezi laptopa
pa ima tanjire i viljuske i kasike i noz.Vidi kako se trpa gde mu mesto nije
eeeej , pa pre bih sa Ticom , pusti ti meso.Alllloooooo, važnije je pečenje od 100 tica.
jes , a onda ,Ništa ja ne verujem vama NATO Kraljevim podanicima. Prvo meso, kao lozinka, pa tek onda otključavam.
Lažeš.eeeej , pa pre bih sa Ticom , pusti ti meso.

Pa ti pojma nemaš.u nekadasnjoj kafani , bila je grupa , dobrih zajebanata , normalno reefer je bio vodja, zemske su ciljali na Zmaja, mlad ,
mislim mlogo mladji od reefera.
povukao se samo iz njemu znanom razlogom.

Najviše briše na istine koje izgovorio (žv)alavi majmun... a ti pitaš gde piše.

Podvarak hebač!Nego, jeste li i vi primetili da kad pišemo o sisama i seksu, lapsi nestane jer se ne seća, a tab dođe da nešto nauči?

Onu vrstu ratluka sa orasima daj Rifetu. Traži ga cijelo jutro. Ni za napipati.Kupila sam i ratluka, dve vrste

Napokon muško!Pozdrav svima u caffeu.