marsijaner
Legenda
- Poruka
- 54.772
gle sluze me lepe i mlade , a ti si llubOMORONIdi jedi viršlice i dečiju rados' i gledaj babske sise, bre. Ne troši ovde vreme, ovde toga nema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gle sluze me lepe i mlade , a ti si llubOMORONIdi jedi viršlice i dečiju rados' i gledaj babske sise, bre. Ne troši ovde vreme, ovde toga nema.
Ma pusti osoblje, juri ti te babe, bre.gle sluze me lepe i mlade , a ti si llubOMORON
Devojčica malaOn bre
Cuven u tom kaficu

Prave žene se ne brukaju ko nekiZar i ti sine bruto
Pa sta j bre ovo
To samo zemske piju a i reefer

Da se pooštri sistem odbrane to je toProblem s moderacijom. Diraju, na boga ne misle.

Da se pooštri sistem odbrane to je to

Ja sam više nego duplo mlađi od Broja 1 i njegovog vršnjaka marsija.
to je za tebe

Ima tvoje sise broj skoro bre 4Idi jedi viršlice i dečiju rados' i gledaj babske sise, bre. Ne troši ovde vreme, ovde toga nema.
NebifisujemIma tvoje sise broj skoro bre 4
E samo da bifis ove ovde bre lepota a ne ti
Jok one me stizu i njima lepo otvorim vrataMa pusti osoblje, juri ti te babe, bre.
Nebi ti da fisujesNebifisujem
Rèfer,zivota su poD streess
Šteta što nisi ovde, znaš kakvo posno sočivo smo ručali, ma tri kezika govori.Nebi ti da fisujes
Kazes Kezis se na socivoŠteta što nisi ovde, znaš kakvo posno sočivo smo ručali, ma tri kezika govori.
Kašika rulz!
Glupa merička fora, idemo daljeKazes Kezis se na socivo
Jes bre kezonja
Gde idesGlupa merička fora, idemo dalje
Verovatno do kreveta. Tako mi mladi, jedemo, pijemo, spavamo...Gde ides
Za jameriku
Ne zaboravi ponijeti termofor.Verovatno do kreveta. Tako mi mladi, jedemo, pijemo, spavamo...

Ne radim to kao ti, ja u krevet idem uvek sa ženom, bre. Šta će mi to za vas kilavce?Ne zaboravi ponijeti termofor.

Kada ćeš se ,,popraviti,,?Ne radim to kao ti, ja u krevet idem uvek sa ženom, bre. Šta će mi to za vas kilavce?
štasu te zapete popadale po podu pobogu?Kada ćeš se ,,popraviti,,?