- Poruka
- 201.834
Ako kupiš pešet kila pečenog mesa, možeš da dođeš do mene.ajmo na kafu
a reefer ne moze

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako kupiš pešet kila pečenog mesa, možeš da dođeš do mene.ajmo na kafu
a reefer ne moze

Ko je ZmajOpsi , povremeno se i pojavi kod dva goluba
Zmaj , mislim da reefer najbolje zna sta je sa njim
ostalo je ista,
reefer je tu , mislim vegeta za svako jelo , da ga nema trebalo bi ga i napraviti , barem od blata
gde se ti najvise pojavljujes pises

Pitam i ko brišeNajviše briše na istine koje izgovorio (žv)alavi majmun... a ti pitaš gde piše.![]()
?Vidi kako se trpa gde mu mesto nijeAko kupiš pešet kila pečenog mesa, možeš da dođeš do mene.![]()

Dobrodošao siPozdrav svima u caffeu.![]()
Hvala,nije me bilo skoro 2 godine pa malo dok se naviknem na forum.Dobrodošao si![]()
Prevedi
Alllloooooo, važnije je pečenje od 100 tica.Vidi kako se trpa gde mu mesto nije![]()

ajdeAko kupiš pešet kila pečenog mesa, možeš da dođeš do mene.![]()
Ništa ja ne verujem vama NATO Kraljevim podanicima. Prvo meso, kao lozinka, pa tek onda otključavam.ajde
evo , oma
otidji ti u uzmi i plati a ja cu ti dati
cim pojedem
u nekadasnjoj kafani , bila je grupa , dobrih zajebanata , normalno reefer je bio vodja, zemske su ciljali na Zmaja, mlad ,
Pričaj. Gdei ratluk
![]()
Pitam i ko briše?

paaa to , prvo meso, ti znas gde se treba uzeti i platis a ja tebi po kapitaljistickom metodom , dam pare.Ništa ja ne verujem vama NATO Kraljevim podanicima. Prvo meso, kao lozinka, pa tek onda otključavam.
Šta ima da razgovaram? Dođeš sutra predveče na kafu i to je to.paaa to , prvo meso, ti znas gde se treba uzeti i platis a ja tebi po kapitaljistickom metodom , dam pare.
ali prvo moram da se najedem
jel si razgovarao sa pametnom ( sta joj bi da te jos i trpi ) a u vezi laptopa
pa ima tanjire i viljuske i kasike i noz.Vidi kako se trpa gde mu mesto nije![]()
eeeej , pa pre bih sa Ticom , pusti ti meso.Alllloooooo, važnije je pečenje od 100 tica.![]()
jes , a onda ,Ništa ja ne verujem vama NATO Kraljevim podanicima. Prvo meso, kao lozinka, pa tek onda otključavam.
Lažeš.eeeej , pa pre bih sa Ticom , pusti ti meso.

Pa ti pojma nemaš.u nekadasnjoj kafani , bila je grupa , dobrih zajebanata , normalno reefer je bio vodja, zemske su ciljali na Zmaja, mlad ,
mislim mlogo mladji od reefera.
povukao se samo iz njemu znanom razlogom.

Najviše briše na istine koje izgovorio (žv)alavi majmun... a ti pitaš gde piše.![]()

Podvarak hebač!Nego, jeste li i vi primetili da kad pišemo o sisama i seksu, lapsi nestane jer se ne seća, a tab dođe da nešto nauči?![]()

Onu vrstu ratluka sa orasima daj Rifetu. Traži ga cijelo jutro. Ni za napipati.Kupila sam i ratluka, dve vrste![]()

Napokon muško!Pozdrav svima u caffeu.![]()