- Poruka
- 131.872
andja je koka a rifke svraka?Slabo se taj peto šepuri po dvorištu kad mu svrake jure koke .

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
andja je koka a rifke svraka?Slabo se taj peto šepuri po dvorištu kad mu svrake jure koke .

ma on ti je kao i ona izreka@Reefer je majstor opsene![]()
mislis najglavatijima on ti je kao i ona izreka
miran , nema ga nigde ali
kada izadje napolje onda je naj glaviji

ajmo na kafuGde si ti danas, marsi?
sto pitasMa koga je to briga?
moram priznati i da se desavaju bda ti i naredjuju a tiMene vole lepe žene.
to je ona u njegovom teluToliko da ponekad pomislim da žena piše umesto tebe![]()
auuu
tako je zna ko vaaalja a ko kosi![]()
vrana , vranaandja je koka a rifke svraka?![]()
Au kako te dugo nisam čitala. Samo da te pozdravime popih moji kafu , pravu , donesene iz Toronta
ne , ovo ovde sto se naziva kafa
pridruzi seAu kako te dugo čitala. Samo da te pozdravim![]()
Znači, sve po starompridruzi se
kafa,
evo , vidis kako ide sala i zabava
reefer je prvak za zabavu a i da naljuti

Ko je brisao poruke, tab mu na svadbi igrao?!andja je koka a rifke svraka?![]()
Pa nije ti ovo ta kafana, bre. Mada su sve kafane u curcu nakon premeštanja.Znači, sve po staromnedostaje mi Zmaj a ni Opsija ne viđam često
![]()

Ko je brisao poruke, tab mu na svadbi igrao?!

A tati?Pametno.
Sad odoh i ja, kišica mami![]()
Uaaaaa brisanja!Dokle više ta brisanjaaaaa![]()
Opsi , povremeno se i pojavi kod dva golubaZnači, sve po staromnedostaje mi Zmaj a ni Opsija ne viđam često
![]()

opet se bre reklamirasNego, jeste li i vi primetili da kad pišemo o sisama i seksu, lapsi nestane jer se ne seća, a tab dođe da nešto nauči?![]()

pa zivote,,, ne pratim previse , ono dok sam i bio u Torontu , na dva mesta da sam i nesto piskarao, sada , zahvaljujuci reeferu , iskoci mi gde me on pomene i eto , takoNajviše briše na istine koje izgovorio (žv)alavi majmun... a ti pitaš gde piše.![]()
Kupila sam i ratluka, dve vrsteajmo na kafu
a reefer ne moze

Ja ću da sisam sisu, a ti vuče...opet se bre reklamiras
tvoje sise su , pa najbolje ali
nisu prirodne , koristio si fajzerovku da ti porastu a i tu ti jekineska robna kuca a oni imaju sirok aranzman siso drzaca