Kafić Demonstracija “sile” na forumu

Кофузна џангризава бабускара за сво бивствовање од 19 година на Крсти једну једину тему није отворио .

Нулетина једна

https://forum.krstarica.com/search/1555506/?t=post&c[content]=thread&c[users]=Mystic+&o=date

Ја пишем књиге, тако да немам потреба да вама кењцима просипам бисере

Ко те ј.6...... :kafa: ...црвени

Poslednja izmena:
imao sam i nekoliko razgovora sa roditeljima koji su i doveli decu.
tu su bili i roditelji i iz Toplice, iz Novoga Sada.
tako pre 40 godina u onom mracnom dobu gde i je bilo svetlosti i radilo se ne samo na materijalnom planu , vec je i bila i edukacija pre braka kao i za vreme braka , i skolovao se kadar na defektoloskom fakultetu , kao da su i bile ustanove i za gluho -neme , kao i specijalni raredi pri skolama,
ali , cujem od roditelja da sve ono sto je nekada bilo omoguceno deci -recimo za alms, prevoz, kolica i ostalo kao i oporavak ..
da toga nema.
nema prevencije u radu
mnogi roditelji i vidim i sa fakultetima , nisu upoznati da je bio zakon da se pre braka vrsi krvna analiza , kao i genetski kod,
mislim , kazu nema nikakvih edukacionih programa i priprema.

imao sam i nekoliko razgovora sa roditeljima koji su i doveli decu.
tu su bili i roditelji i iz Toplice, iz Novoga Sada.
tako pre 40 godina u onom mracnom dobu gde i je bilo svetlosti i radilo se ne samo na materijalnom planu , vec je i bila i edukacija pre braka kao i za vreme braka , i skolovao se kadar na defektoloskom fakultetu , kao da su i bile ustanove i za gluho -neme , kao i specijalni raredi pri skolama,
ali , cujem od roditelja da sve ono sto je nekada bilo omoguceno deci -recimo za alms, prevoz, kolica i ostalo kao i oporavak ..
da toga nema.
nema prevencije u radu
mnogi roditelji i vidim i sa fakultetima , nisu upoznati da je bio zakon da se pre braka vrsi krvna analiza , kao i genetski kod,
mislim , kazu nema nikakvih edukacionih programa i priprema.
O čemu ti pišeš? Pa ovdje većina nikada nije čula za Rh, rezus faktor. Moj gradić od 55 000 stanovnika nema logopeda. Logoped dolazi jednom sedmično iz drugog grada.
Jedino je dobro organizovano za autističnu djecu. Bar nešto.
Ima tu posla, a i nezaposlenog kadra, samo još volje i sluha od vlasti, a do toga je najteže doći.

danas , na uglu nemanjine/Kneza Milosa
roditelji koji i imaju decu sa posebnim potrebama , podigli su glas , ier , koliko sam razumeo , nije prosao zakon koji bi roditeljima koji se brinu o deci da dobijaju materijalnu pomoc kao i da se mnogo vise ulaze u obrazovni-zdrastveni sistem kao i rad sa decom od strane strucnih lica
Pogledajte prilog 1804611

Битно да су усвојили закон за отимање 100е по шупи, гарсжи и уџерици.

Неће бити ни Г.Д. ни У.Д. само евиденција 5 мил објеката = 500мил.евра.

Пљачка за ништа сигурности и правог уписа

Битно да су усвојили закон за отимање 100е по шупи, гарсжи и уџерици.

Неће бити ни Г.Д. ни У.Д. само евиденција 5 мил објеката = 500мил.евра.

Пљачка за ништа сигурности и правог уписа

Tu foricu su već prodavali, ne znam koga misle sad da upecaju, ni prethodni put se nisu usrećili.

O čemu ti pišeš? Pa ovdje većina nikada nije čula za Rh, rezus faktor. Moj gradić od 55 000 stanovnika nema logopeda. Logoped dolazi jednom sedmično iz drugog grada.
Jedino je dobro organizovano za autističnu djecu. Bar nešto.
Ima tu posla, a i nezaposlenog kadra, samo još volje i sluha od vlasti, a do toga je najteže doći.
usporedjujem sta je bilo , kako reefer istice da je bilo mracno vreme , sta je sve i bilo radjeno za dobrobit majkitj roditelja koji su imali deci sa posebnim potrebama
i radjeno je da se sto pre i uvidi dali dete i ima problema, i bilo se da se sto pre i radi sa decom.

i kazem , to je i nesto sto i je marsovac i bio ukljucen.
sada , u razgovorima i mojim pitanjima , sta i da li su znali sta je i potrebno i raditi prilikom trudnoce i ..i vidim da sve ono sto je nekada bilo normalno , danas i nema.
i izvini ako sam ....zaprepascen , da dans toga nema.
a naucno i je dokazano , da ako se sto pre i napravi prava dijagnoza i krene sa terapijama i rad sa strucnim ;icima
i takva deca , postaju korisni i za sebe kao i olaksavaju zivot roditeljima.

usporedjujem sta je bilo , kako reefer istice da je bilo mracno vreme , sta je sve i bilo radjeno za dobrobit majkitj roditelja koji su imali deci sa posebnim potrebama
i radjeno je da se sto pre i uvidi dali dete i ima problema, i bilo se da se sto pre i radi sa decom.

i kazem , to je i nesto sto i je marsovac i bio ukljucen.
sada , u razgovorima i mojim pitanjima , sta i da li su znali sta je i potrebno i raditi prilikom trudnoce i ..i vidim da sve ono sto je nekada bilo normalno , danas i nema.
i izvini ako sam ....zaprepascen , da dans toga nema.
a naucno i je dokazano , da ako se sto pre i napravi prava dijagnoza i krene sa terapijama i rad sa strucnim ;icima
i takva deca , postaju korisni i za sebe kao i olaksavaju zivot roditeljima.
Bravo Marsi. Popravio si utisak o sebi.

Ово је сада горе јер не добијеш упис у катастар, само те евидентирају да је твоје без употребне дозволе

Ма преваранти
Уписиваће се у катастар, уз забележбу да је уписано по овом Закону и да нема употребну дозволу.
Тако је бар предвиђено у Закону, како ће ићи спровођење то је друго питање.
И претходни Закон(и) су требали да реши овај проблем, па нису постигли (скоро) ништа.

Уписиваће се у катастар, уз забележбу да је уписано по овом Закону и да нема употребну дозволу.
Тако је бар предвиђено у Закону, како ће ићи спровођење то је друго питање.
И претходни Закон(и) су требали да реши овај проблем, па нису постигли (скоро) ништа.

Ова евиденција тек није ништа, осим што могу свакакве порезе да ти лупају, а није озакоњен објекат са употребном дозволом

Back