Kafić Demonstracija “sile” na forumu

Naradili su se danas, sve su sendvičare sačuvali i vredno brisali.:vudu:
Onaj anđelčić đavolčić je danas radnik meseca:namcor:

Иван је напичио модераторе.

Мало су се смирили, али видим да се поново враћају својим сујетностима и клановима

ja sam vec opusten, sad sam iz prirode

Nego imas li odgovor , odakle je Marinika Tepic znala da ce nesto da se desi pa snimala cacilend u pravo vreme tek malo pre pucnja?
Погледај пажљивије, на почетку њеног снимка се види онај лик који је погођен како већ лежи поред шатора, па устаје и одлази шепајући. Што значи да је пуцано ПРЕ почетка снимања ;)

Модератори су и даље проблем

Раде Ивану иза леђа и не раде по дужности, већ само по пријави

Кофузна џангризава бабускара за сво бивствовање од 19 година на Крсти једну једину тему није отворио .

Нулетина једна

https://forum.krstarica.com/search/1555506/?t=post&c[content]=thread&c[users]=Mystic+&o=date

danas , na uglu nemanjine/Kneza Milosa
roditelji koji i imaju decu sa posebnim potrebama , podigli su glas , ier , koliko sam razumeo , nije prosao zakon koji bi roditeljima koji se brinu o deci da dobijaju materijalnu pomoc kao i da se mnogo vise ulaze u obrazovni-zdrastveni sistem kao i rad sa decom od strane strucnih lica
1761152115976.png

danas , na uglu nemanjine/Kneza Milosa
roditelji koji i imaju decu sa posebnim potrebama , podigli su glas , ier , koliko sam razumeo , nije prosao zakon koji bi roditeljima koji se brinu o deci da dobijaju materijalnu pomoc kao i da se mnogo vise ulaze u obrazovni-zdrastveni sistem kao i rad sa decom od strane strucnih lica
Pogledajte prilog 1804611
Ista situacija i u RS-u. Potpuno ignorišu roditelje za iste zahtjeve.

Back