Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 99.285
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naradili su se danas, sve su sendvičare sačuvali i vredno brisali.
Onaj anđelčić đavolčić je danas radnik meseca![]()
Погледај пажљивије, на почетку њеног снимка се види онај лик који је погођен како већ лежи поред шатора, па устаје и одлази шепајући. Што значи да је пуцано ПРЕ почетка снимањаja sam vec opusten, sad sam iz prirode
Nego imas li odgovor , odakle je Marinika Tepic znala da ce nesto da se desi pa snimala cacilend u pravo vreme tek malo pre pucnja?
Иван је напичио модераторе.
Мало су се смирили, али видим да се поново враћају својим сујетностима и клановима
Kojeg plenuma je stovani blokader napadac bio clan?
Demončić luđi nego ikad.
Imam. Lepo se ponašaj ovde.Nego imas li odgovor , odakle je Marinika Tepic znala da ce nesto da se desi pa snimala cacilend u pravo vreme tek malo pre pucnja?
Kažem ja, informativna emisija Mistik.Обично када неко реши од модерације да напусти крстарицу, онда лудује
Imam. Lepo se ponašaj ovde.
Imam. Lepo se ponašaj ovde.
Модератори су и даље проблем
Раде Ивану иза леђа и не раде по дужности, већ само по пријави
Ako bude dobar, može.Možda bolje da se ponaša negde drugde. Ako ga banovala priroda, ne moramo mi ovde da trpimo.![]()
Dosadan si.Објасни му лепо, да он зна пуно, а ти много...![]()
Ako bude dobar, može.
Je li gotov roštilj?Ne zezaj, dobar sendvičar je lik iz bajke, to na ovom svetu ne postoji![]()
Ista situacija i u RS-u. Potpuno ignorišu roditelje za iste zahtjeve.danas , na uglu nemanjine/Kneza Milosa
roditelji koji i imaju decu sa posebnim potrebama , podigli su glas , ier , koliko sam razumeo , nije prosao zakon koji bi roditeljima koji se brinu o deci da dobijaju materijalnu pomoc kao i da se mnogo vise ulaze u obrazovni-zdrastveni sistem kao i rad sa decom od strane strucnih lica
Pogledajte prilog 1804611
le le , pa gde je to blagoEvo, evooooooo, stiže, izvolte
![]()
tvoja opaska , znaci da si ti u RSIsta situacija i u RS-u. Potpuno ignorišu roditelje za iste zahtjeve.
le le , pa gde je to blago
to se mora jesti mislim marsovac da i jede
MallllaaaaaaaaaaaaaNesta piva za zalivanje mesa, de skokni.
![]()