Majstor Života
Iskusan
- Poruka
- 6.211
stiže, stiže, taman i ja drugu turu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pusti Rifera još vari kupusMa to reefer pije

Padeda? Evo neznam.Toliko si izlapitis da se ne sećaš
A šta ti ja mogu tu![]()

I sad ja da se vraćam da vidim šta ti tu piskaraš totalno bzvPadeda? Evo neznam.![]()
na kvadratA stevija zaslađivač?Šećer je šećer, odakle god došao i koje god boje bio.
Žile, meni Simo rekao da ti ličiš na senf! Je li to istina?Lapsi bre![]()
Pa to je pravi zaslađivač, prirodni. Ali i tu tzreba biti pažljiv, pre svega oko ukusa. Nisu sve "Stevije" iste. Treba čitati sastav, jer je dobra samo ona koja je zaista čista stevija. Ume u nekim situacijama da malo izmeni ukus, pa nije ista za kafu i za kolače. Takođe ne treba preterivati, jer može da izazove dijareju. Misli md au nekim normalnim svakodnevnim potrebama to nije problem.A stevija zaslađivač?

Žile, meni Simo rekao da ti ličiš na senf! Je li to istina?![]()

Ko je uhapšen?Kerovi, samo hapse nedužne.![]()
Ja više volim Jovanu Jeremić sa Pinka. Definitivno najlepša žena na Balkanu.Ko je uhapšen?
Zato Žile kada bude glasanje glasaj za Pink Pantere. Mislim da će se kandidovati. Jako su popularni u narodu. Svi sanjaju da budu oni.

Kako podnosiš kišu. Mene će da ubije ovo vrijeme!

Ko je uhapšen?

Nije @marsijaner ker, iako je komunjalac.Tek tako dođu i uapse, keroviiiiiiiiiiii![]()
Loš pokušaj humora.Ih, malo kiše nikome ne smeta. Naročito kad ne pada.![]()
Nije to humor, već istina.Loš pokušaj humora.

Ih, malo kiše nikome ne smeta. Naročito kad ne pada.![]()

Aha.Nije to humor, već istina.![]()
macakKo je uhapšen?
Zato Žile kada bude glasanje glasaj za Pink Pantere. Mislim da će se kandidovati. Jako su popularni u narodu. Svi sanjaju da budu oni.
Ja i nemam sise, šta lupetaš?Kao što je istina da imam bolje sise od lapsi&tičica.