Kafić Demonstracija “sile” na forumu

Како? Нотари не оверавају уговоре за некретнине које нису уписане у катастар. Може само на часну реч :mrgreen:

Notari overavaju kupoprodajni ugovor na osnovu ugovora o izgradnji koji zabranjuje bilo kakav promet pre uknjiženja stanova, u trenutku dok se vodi krivični postupak vezano za izgradnju i postoji rešenje o rušenju dela zgrade u kojoj se nalazi kupljen stan, zabole ih papaja samo tako za katastar.
Nije mi niko pričo, bio umešan u tu priču.

Мало?
Не ваља ти та информација ;)
Али углавном, да закључимо: тренутно не може да се прометује стан који није у катастру.
Ако се овај Закон спроведе, моћи ће.
Тиме ни на који начин не тврдим да је овај Закон добар ;)
Важи Стари,

Има их мало али нису чуо. Него јави ми који је то стан и ко се то мучи да га упише!

Станови се уписују у катастар

Reći ću Marsiju da ga vodiš u kafanu Kod Glumca. Boemska kafana, a blizu je Kanadska ambasada u slučaju da ga opljačkate da bi ga mogli besplatno vratiti za Kanadu. Nije tebi i Mistiju za vjerovati. :D
cekaj , ima kafana pri vrhu ulice , gde se i nalazimo ali , nisam obratio na ime.
i tamo , me znaju ....
a samo u slucaju rata , Kanada je duzna da se brine o svojim gradjanina,
normalno da znaju da sam tu u bgd, odmah po dolasku

Notari overavaju kupoprodajni ugovor na osnovu ugovora o izgradnji koji zabranjuje bilo kakav promet pre uknjiženja stanova, u trenutku dok se vodi krivični postupak vezano za izgradnju i postoji rešenje o rušenju dela zgrade u kojoj se nalazi kupljen stan, zabole ih papaja samo tako za katastar.
Nije mi niko pričo, bio umešan u tu priču.

То су ти обј. са Г.Д.

То су предбележени објекти са становима у ваздуху. Они се продају по пројектним ознакама , спратности и површинама. Банке дају кредите за те у ваздуху

То су ти обј. са Г.Д.

То су предбележени објекти са становима у ваздуху. Они се продају по пројектним ознакама , спратности и површинама. Банке дају кредите за те у ваздуху

Stanovi su bili gotovi, bilo to neko rešenjce o rušenju, brdo falsifikovane dokumentacije, krivične prijave, čak su se oko te lokakacije krivično grudvali na relaciji opština - urbanizam, naravno, oko poštenja.:rotf:
A te varijante sa stanovima u vazduKu, u mojoj ulici bila takva zgrada, u izgradnji već otkriveno da svaki stan ima više vlasnika, sve uredno overeno kod notara...:rotf:

Stanovi su bili gotovi, bilo to neko rešenjce o rušenju, brdo falsifikovane dokumentacije, krivične prijave, čak su se oko te lokakacije krivično grudvali na relaciji opština - urbanizam, naravno, oko poštenja.:rotf:
A te varijante sa stanovima u vazduKu, u mojoj ulici bila takva zgrada, u izgradnji već otkriveno da svaki stan ima više vlasnika, sve uredno overeno kod notara...:rotf:

Ма ко их је6е...нека се играју, не могу народ 2х заје6ати када су некретнине у питању. Би народ опет налетео, али нема за другу некретнину. Просечан човек једном се заје6е и испада из игре

Back