Edmund
Poznat
- Poruka
- 9.344
JaoĐes Edi kućo stara, šta ima?
Bolje da ćutim
Msm
Zvanično i neiskreno ću reći
Super sam i sve je super

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JaoĐes Edi kućo stara, šta ima?
Evo, odgovorila.Pasulj je dobar
A kakos ti?
Evo, odgovorila.
Pijem antibiotik neki, kapi u nos, sutra analiza krvi.
Ja sam sad ok, ali juce i prekjuce mi stvarno nije bilo dobroGlavu gore, biće bolje![]()
Sutra je novi dan!Sutra cemo da vidimo![]()
Ка' ће вакцине?Pun grad korone, ko zna šta si i ti zakačila.
Никакав проблем.A ne može i dobiš sendvič i opuštaš se u kafani, nego aj ti lepo sikteriši na politiku... ljutiće se centrala, a i koji ćeš nam q*** ovde takav, realno.
Realno su i mogli, ali za razliku od gripa koji je sezonski, ovo sra*e je stalno tu pa vakcina i nije nešto toliko bitna, kao što je bila na početku. Otprilke kao i klasična prehlada. Ali posle ovoliko godina se i virus promenio i mi, tačnije prilagodili smo se i mi i virus. To se i očekivalo, o tome su pričali ozbiljni naučnici (ne oni naši šarlatani) još na početku pandemije. I uporavo se to i desilo, sad živimo zajedno, kao i sa masom ostalih virusa.Ка' ће вакцине?![]()
Живота, не терај људе из кафане, то је непристојно. И тако ћациНикакав проблем.
Valjda ćacine, jer niko više od normalnih neće da se bode!Ка' ће вакцине?![]()
Vakcine su glavni "krivac" što nas danas ima ovoliko na planeti.Valjda ćacine, jer niko više od normalnih neće da se bode!![]()
Ti primi, ko to brani? Ne ulazim u intimni život forumaša.Vakcine su glavni "krivac" što nas danas ima ovoliko na planeti.
Mada, možda to i nije baš toliko pametno, previše nas je.
Evo ja sam za to da svi koji kukaju protiv vakcina više ni jednu ne prime.
Naravno, uskoro ću našu, odličnu iz Torlaka, protiv gripa.Ti primi, ko to brani? Ne ulazim u intimni život forumaša.
I ja ću kada odem u penziju. Za sada imunitet fercera.Naravno, uskoro ću našu, odličnu iz Torlaka, protiv gripa.