totsi
Domaćin
- Poruka
- 3.982
prijavljen si. trojici modova i adminu za svaki slučaj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prijavi me i tabu, da ne omaneš.prijavljen si. trojici modova i adminu za svaki slučaj.

Znamoznate šta bosanac traži u sloveniji?
- posao
znate šta slovenac traži u bosni?
- oca![]()
Kojh bre 4 sata?Pa ni Milanče ambasador ne može toliko. Nije stvar u kvantitetu, već u kvalitetu.ljubota stvarno ti je prelepo.
nakon četverosatnog sesa
izvalit se u ležaljki
i sa viskijem u jednoj i cigarom u drugoj ruci
gledat zalaz sunca.
prelepo.
Mogla je sama da ode kod njih, nema otmice. Pa nisu to neki Nemci, Bugari ili Hrvati pada otimaju ljude.rifer kaže tamo u kafani da su je oteli rusi
ali msm da rifer blebeće samo da blebeće

I ja bih samo iskoristio ovu priliku da poželim lep i sunčan dan svim damama sa velkim grudima
Odlično, eto tebi njih, ja ću one lepo građene.I ja bih samo iskoristio ovu priliku da poželim lep i sunčan dan svim damama sa velkim grudima

ja ne znam kako ti još pišeš na ovom forumu?Odlično, eto tebi njih, ja ću one lepo građene.![]()
Fuj
ljubota pozdravlja i ona tebe
Ne pišem više kuckam.ja ne znam kako ti još pišeš na ovom forumu?
Ovi već sada gravitacija ubija, ne bih voleo da je vidim za desetak godina. Ipak ja volim lepo.
ljubota pozdravlja i ona tebe
Ne pišem više kuckam.
Mene su zapratile sve lepe devojke i žene a foruma jer sam esteta broj 1 ovde, pored toga što sam ovoliki lep i pametan.

Udri, samo pazi na taj zid, nije ti on kriv ništa.
Što me više mrzite, ja imam više inspiracije da vas nerviram!Udri, samo pazi na taj zid, nije ti on kriv ništa.

Ko te mrzi, jerse ti droziraš?Što me više mrzite, ja imam više inspiracije da vas nerviram!![]()
Ne. Rođena sam takva.Ko te mrzi, jerse ti droziraš?

evo već si usrala