bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 41.271
Ti ne znas sta zelis, jednostavno jeaman ne želim neku piletinu nego određenu piletinu the piletinu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti ne znas sta zelis, jednostavno jeaman ne želim neku piletinu nego određenu piletinu the piletinu

Nalaz holesterola u krvi molim!
Nasla se dusebriznica, ajde necu te vise danas napadati, okNalaz holesterola u krvi molim!

Poletio na mlađu znači i kljun polomio!Ti ne znas sta zelis, jednostavno je![]()

Ja to nisam ni shvatila kao napad. Mislim se, frustrirana, pa neka je, nek se ispuca.Nasla se dusebriznica, ajde necu te vise danas napadati, ok
![]()
Svi ste poceli s tim pticjim jezikom zaplitatiPoletio na mlađu znači i kljun polomio!![]()

Nastavicu brze, jace, boljeJa to nisam ni shvatila kao napad. Mislim se, frustrirana, pa neka je, nek se ispuca.![]()
U buretu. Ja stavila poklopac. Neka utali žeđ.Svi ste poceli s tim pticjim jezikom zaplitati
Gde nam je Zivota danas![]()
Zlo & naopakoU buretu. Ja stavila poklopac. Neka utali žeđ.
Svi ste poceli s tim pticjim jezikom zaplitati
Gde nam je Zivota danas![]()

666 & 999Zlo & naopako![]()
U buretu. Ja stavila poklopac. Neka utali žeđ.

Znamo i ko, moras vise paziti na sebeU buretu, kako se čini. Neko je iskoristio trenutak neopreznosti i strpo me tamo.![]()

nek si živ i zdrav a zlikovci će nadrapati kad tad!U buretu, kako se čini. Neko je iskoristio trenutak neopreznosti i strpo me tamo.![]()

A ti izadji Zivota, lapsi ode na tusiranjeA el mogu bar neki fenjer da dobijem kad već u buretu.![]()

I to što kaš.A ti izadji Zivota, lapsi ode na tusiranje![]()
Kako ste?U buretu. Ja stavila poklopac. Neka utali žeđ.
Hvala na pitanju, ovde to retko cujemI to što kaš.
brojutroKako ste?
?Ти му дођеш ко неки Диоген?A el mogu bar neki fenjer da dobijem kad već u buretu.![]()