bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 41.214
Cackas po forumu vidimJoš čačkam, ništa spavanjac.![]()

Ostavi da prenoci
nekad jutro iznenadi ako uopste ko spava 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cackas po forumu vidimJoš čačkam, ništa spavanjac.![]()

nekad jutro iznenadi ako uopste ko spava 
Eto cime se ti bavisIzgleda lapsi pretukla bespomoćnog vozača tramvaja.![]()

?Cackas po forumu vidim
Ostavi da prenocinekad jutro iznenadi ako uopste ko spava
![]()

Bacim pogled povremeno, ono je možda i rešeno, al ne vidim gde mogu da proverim da budem siguran.
Zakomplikovaše ga baš.![]()

Mnogo si nesnadjen nesto ZivotaTako kaže tutsi, ne znam ja.![]()

Predstavljala opasnost za javni poredak!!!https://www.facebook.com/reel/797415343038181/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
protjeralo je zato što je pretukla vozača tramvaja
meni je života dobar skroz točno osveži topikMnogo si nesnadjen nesto Zivota![]()
uvaćena sa drogom, prometnih prekršaja xy i naposljetku pretukla vozača tramvaja koji ju je samo izašao upozorit da joj je gepek auta na tračnicamaPredstavljala opasnost za javni poredak!!!
Da.
Da.
Pokazao bih samo o kakvom karakteru se radi:
Svi, ili skoro svi, znaju da se ni kuhinjska so nece i ne moze rastvoriti i casi vode ukoliko je voda vec dostigla maksimum saliniteta.Имигранти су саградили Америку, то не смеш да заборавиш. Зашто би сада неко заборавио на ту чињеницу? Зашто би мењао доказано добру политику?
https://forum.krstarica.com/threads...usa-tramp-pobedio-haris.1015163/post-49998214
Osvezicu.meni je života dobar skroz točno osveži topik
sta bi, po podne me mrzis
?
Ja gledala Šarovića i one čudne ljude na protestu u Zrenjaninu.Шта радите?
imaš dobrih utakmicaJa gledala Šarovića i one čudne ljude na protestu u Zrenjaninu.
Tražim nekakav film sada da odgledam, spavala popodne, pa mogu sada da do ponoći uživam.
A u džamiju?
Ja i sport! Ne volim ni ulicu da pretrčim.imaš dobrih utakmica
dobro, nisam ni ja od neke trke sad, ali dobru utakmicu upalim.Ja i sport! Ne volim ni ulicu da pretrčim.
imaš dobrih utakmica
Kako za koga?Играју Босанци и Италијани.
За кога ли Сима буква навија?!?