Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da je neko dira ne bi bila vako nadrndana, pojma neznaš.Dobro jutro
Ko te opet dira lapsi![]()

Ja nisam nadrndana uopšte. To što se naljutim na vulgarnosti nije nadrndanost!Da je neko dira ne bi bila vako nadrndana, pojma neznaš.![]()
Pajkic, valjda. Kakav parkić, to je za ove zrelijeJa nisam nadrndana uopšte. To što se naljutim na vulgarnosti nije nadrndanost!
Jesi dojučkovao, oprao zubiće? Sada će mama da te pusti u parkić.
Pogledajte prilog 1809996

Jadna je ona koja ovisi od tvojih želja.Ali zato mi nezreli ispunjavamo sve.... želje.![]()
Više njih, veoma zadovoljne. To ja kao da imam na AmazonuJadna je ona koja ovisi od tvojih želja.![]()

Čudo od čovekaViše njih, veoma zadovoljne. To ja kao da imam na Amazonu![]()

Ne možeš bez meneGde je @bird again da joj objasnim da sam ja zlatna želja koja ispunjava tri ribice.![]()

Za to škole nije izučio Rifer, on samo ove životne vragolije zna ko velikievo ti , i resi zadatak

Lepe devojke i žene.Čudo od čoveka
Ko ti nalupa te zvezdice a![]()
Pogrešno, ja sam u svojoj školi imao dosta lekcija i primena zlatnog preseka, dok je Marsi imao samo marksizam.Za to škole nije izučio Rifer, on samo ove životne vragolije zna ko veliki![]()
Zato je on tu gde jeste, normalnoPogrešno, ja sam u svojoj školi imao dosta lekcija i primena zlatnog preseka, dok je Marsi imao samo marksizam.

U kanađiju pobego ko i svi komunci, kad su razbili državu.Zato je on tu gde jeste, normalno![]()