lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.346
O apetitu. Rifet ima dobar apetit, ali prazan mu pijat.Još uvek se piše o ždranju![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O apetitu. Rifet ima dobar apetit, ali prazan mu pijat.Još uvek se piše o ždranju![]()
Rifet takica!ma , njega samo mama voli a mi svi ostali ....trpimo
a sta da se radi kada je taki nekada i taki i nekada ni da se takne.
jel se spremas da idemo za Toronto a onda Kubaaaaa si

Je li tu i ona tvoja promašena tema ,,Hvalite me...,,?@lapsi i ostali,
Kada ćaskate na Psihologiji, to ćaskanje uglavnom prebacujem ovde
https://forum.krstarica.com/threads/azil-za-spamere.1031492/page-18
Izađite malo i prošetajte po ovoj, mogla bih reći " forumskoj Skadarliji"![]()
Odabrano.Lapsi i ostali ćaskaju na psihologiji.Auuu hebote kakvo društvo.![]()

Ćaskaju valjda i na Politici, svuda..

Mogu li Simo da se upišem kod vas u lingvističku sekciju?Naglasak je na lapsi i psihologija.![]()

Tiksi je čovek množina. Zajedno smo jači.Koji vi, ti i taj u glavi?![]()
Opet ti pišeš o sebi u množini.Sizif je proterao vecinu patriota sa politike
Verovatno si uleteo pare preko CIA crnih fondova u Krstaricu, da promovišeš ovde autošovinizam i antisrpstvo, pa ti je dopušteno da radiš šta hoćeš
A što ne izadješ čoveku u susretO apetitu. Rifet ima dobar apetit, ali prazan mu pijat.

ma , taj ti bre sve jede , slatko , slanoA što ne izadješ čoveku u susret![]()
ma , taj ti bre sve jede , slatko , slano
istovremeno , ic ga ne mozes zaustaviti

Otkud mi italijanski tanjiri?O apetitu. Rifet ima dobar apetit, ali prazan mu pijat.
Vidiš da se branim, Tiksi u množini napada sa svih strana kao Tramp na Venecuelu.sizif , uleteo ki da vozi neki motor i brm , brm , brm na tiksija
kako , pa zar nisi maznuo taj tanjir kada si i bio u Talijanskom restoranuOtkud mi italijanski tanjiri?
Nije Marinika snimala, nego je objavila tuđi snimak, od neke žene koja je snimala iz Skupštine. To je i meni bilo čudno da neko snima unapred, ali se ispostavilo da je ta žena u Skupšitni počela da snima tek nakon prvog pucnja kad su stvari već počele da se dešavaju napolju. Naravno, tog prvog pucnja nema na snimku, pa se čini kao da je snimano unapred.Nego imas li odgovor , odakle je Marinika Tepic znala da ce nesto da se desi pa snimala cacilend u pravo vreme tek malo pre pucnja?
Svaka poruka u kojoj vređaš ljude po nacionalnoj osnovi biće obrisana. Ovaj put bez kazne, ali za sledeći ne garantujem.i obrisa poruku razume se
Svaka poruka u kojoj vređaš ljude po nacionalnoj osnovi biće obrisana. Ovaj put bez kazne, ali za sledeći ne garantujem.
Sad napiši tu poruku ponovo, ali bez vređanja forumske braće, i niko je neće dirati. Ako umeš kulturno, razume se.
Jasno se vidi da već na početku snimka policajci trče ja šatorima.Nije Marinika snimala, nego je objavila tuđi snimak, od neke žene koja je snimala iz Skupštine. To je i meni bilo čudno da neko snima unapred, ali se ispostavilo da je ta žena u Skupšitni počela da snima tek nakon prvog pucnja kad su stvari već počele da se dešavaju napolju. Naravno, tog prvog pucnja nema na snimku, pa se čini kao da je snimano unapred.
Niko te ne progoni, ne brini. Ali gledaj malo kulturnije da se ophodiš prema svima i neće biti problema.obrisao si mi i poruke sa pdosekcije region i svet na temi o nemackoj gde sam govorio o nemackoj
Bas sprovodis ono najgoru mogucu cenzuru
A napisao sam da zbog manjka cipova staje proizvodnja u VW-u potpuno - na temi o Nemackoj
Sta sam tu pogresio pa si mi obrisao 3 poruke?
![]()
Op trt gevezen zajn
Ocito da me mrzis iz dna duse i imas pik na mene , prakticno me progonis
Niko te ne progoni, ne brini. Ali gledaj malo kulturnije da se ophodiš prema svima i neće biti problema.
I nemoj da zloupotrebljavaš "Region i svet" da postavljaš političke teme, jer ti je zabranjeno da postavljaš političke teme. Ako nisi siguran da li smeš da postaviš neku temu, pitaj pre nego što je postaviš.
Ja niti imam mogućnost niti mogu da zabranim nekome da otvara teme bilo gde. Niti sam znao da je tebi zabranjeno dok ti nisi sam rekao.Pa meni si zabranio igde da postavljam teme.