Kafić Demonstracija “sile” na forumu

Verovatno si uleteo pare preko CIA crnih fondova u Krstaricu, da promovišeš ovde autošovinizam i antisrpstvo, pa ti je dopušteno da radiš šta hoćeš
Make It Rain Money GIF

Alo Trampe, šalji pare da rušimo Tihija!

Nego imas li odgovor , odakle je Marinika Tepic znala da ce nesto da se desi pa snimala cacilend u pravo vreme tek malo pre pucnja?
Nije Marinika snimala, nego je objavila tuđi snimak, od neke žene koja je snimala iz Skupštine. To je i meni bilo čudno da neko snima unapred, ali se ispostavilo da je ta žena u Skupšitni počela da snima tek nakon prvog pucnja kad su stvari već počele da se dešavaju napolju. Naravno, tog prvog pucnja nema na snimku, pa se čini kao da je snimano unapred.

Svaka poruka u kojoj vređaš ljude po nacionalnoj osnovi biće obrisana. Ovaj put bez kazne, ali za sledeći ne garantujem.

Sad napiši tu poruku ponovo, ali bez vređanja forumske braće, i niko je neće dirati. Ako umeš kulturno, razume se.

obrisao si mi i poruke sa pdosekcije region i svet na temi o nemackoj gde sam govorio o nemackoj

Bas sprovodis ono najgoru mogucu cenzuru

A napisao sam da zbog manjka cipova staje proizvodnja u VW-u potpuno - na temi o Nemackoj

Sta sam tu pogresio pa si mi obrisao 3 poruke?

G37ZBXvWgAAdlz2

Op trt gevezen zajn

Ocito da me mrzis iz dna duse i imas pik na mene , prakticno me progonis

Nije Marinika snimala, nego je objavila tuđi snimak, od neke žene koja je snimala iz Skupštine. To je i meni bilo čudno da neko snima unapred, ali se ispostavilo da je ta žena u Skupšitni počela da snima tek nakon prvog pucnja kad su stvari već počele da se dešavaju napolju. Naravno, tog prvog pucnja nema na snimku, pa se čini kao da je snimano unapred.
Jasno se vidi da već na početku snimka policajci trče ja šatorima.

obrisao si mi i poruke sa pdosekcije region i svet na temi o nemackoj gde sam govorio o nemackoj

Bas sprovodis ono najgoru mogucu cenzuru

A napisao sam da zbog manjka cipova staje proizvodnja u VW-u potpuno - na temi o Nemackoj

Sta sam tu pogresio pa si mi obrisao 3 poruke?

G37ZBXvWgAAdlz2

Op trt gevezen zajn

Ocito da me mrzis iz dna duse i imas pik na mene , prakticno me progonis
Niko te ne progoni, ne brini. Ali gledaj malo kulturnije da se ophodiš prema svima i neće biti problema.

I nemoj da zloupotrebljavaš "Region i svet" da postavljaš političke teme, jer ti je zabranjeno da postavljaš političke teme. Ako nisi siguran da li smeš da postaviš neku temu, pitaj pre nego što je postaviš.

Niko te ne progoni, ne brini. Ali gledaj malo kulturnije da se ophodiš prema svima i neće biti problema.

I nemoj da zloupotrebljavaš "Region i svet" da postavljaš političke teme, jer ti je zabranjeno da postavljaš političke teme. Ako nisi siguran da li smeš da postaviš neku temu, pitaj pre nego što je postaviš.

kakve politicke teme ? Pa meni si zabranio igde da postavljam teme.

Cak ni na podsekciji Religija ne mogu da otvorim temu a kamoli bilo gde drugde.

Ja samo sad mogu da pisem na vec otvorenim temama , dok mi i to ne uskratite.

Pa meni si zabranio igde da postavljam teme.
Ja niti imam mogućnost niti mogu da zabranim nekome da otvara teme bilo gde. Niti sam znao da je tebi zabranjeno dok ti nisi sam rekao.

Evo već peti put ti kažem isto, ali ti si toliko tvrdoglav i lažljiv da se iznova i iznova praviš da ne razumeš i da me nisi čuo.

I posle se čudiš što sa takvim ponašanjem dobijaš kazne, trčiš okolo i izigravaš žrtvu? Optužuješ CIU da preko mene potkupljuje forum? Pa to već nije ni smešno nego tužno, jer pokazuje da si totalno odlutao od realnosti.

Back