Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 99.329
Da ja to vidim i sam ocenim, a ne da mi vi tu lažete.
Ти си оћоравио па мораш да пипнеш...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ja to vidim i sam ocenim, a ne da mi vi tu lažete.
Tako je, daj ti sestro slatka da opipam, a ne ovde piskaramo.Ти си оћоравио па мораш да пипнеш...![]()
Tako je, daj ti sestro slatka da opipam, a ne ovde piskaramo.![]()
Aha, masna ruka od pečenja.Имаш ли неку посебну технику за пипање?...![]()
Ja bih radije dve bele sise.![]()
ma , njega samo mama voli a mi svi ostali ....trpimoDa te marsovac ne voli kao što te voli sad bi ti rekla nešto![]()
Sutra plaćaš egzotične kafe.ma , njega samo mama voli a mi svi ostali ....trpimo
a sta da se radi kada je taki nekada i taki i nekada ni da se takne.
jel se spremas da idemo za Toronto a onda Kubaaaaa si
javili mi da vise nemaju kisobrancice u duginim , gej bojamaSutra plaćaš egzotične kafe.
pticiceJoš uvek se piše o ždranju![]()
Sad je promenjenpticice
lep ti je avatar
Lako ćemo da se dogovorimo, nema problemama , njega samo mama voli a mi svi ostali ....trpimo
a sta da se radi kada je taki nekada i taki i nekada ni da se takne.
jel se spremas da idemo za Toronto a onda Kubaaaaa si
reefer moze samo da nam zavidi i da rida..Lako ćemo da se dogovorimo, nema problema![]()
Turcko ti u doopetu.javili mi da vise nemaju kisobrancice u duginim , gej bojama
kazu , sve si ih odneo, pa ako ti ne smeta da popijes mleko sa malo crne vode a brez kisobrancica,
ja cu TuRcku kahvu
jer je ovo Turcka zemlja....![]()
To menjanje avatara pokazuje da si psihički nestabilna. Ja od prvog dana imam ovja i ne menjam.Sad je promenjen
Ovaj je takodje lep, hvala.
A, vidim krenuo si kod mene.
Lepo spavajte i sanjajte nešto što volite![]()
Lapsi i ostali ćaskaju na psihologiji.Auuu hebote kakvo društvo.![]()
Naglasak je na lapsi i psihologija.Ćaskaju valjda i na Politici, svuda..
Naravno da ima. Cijeli život prolazi kao slijepac, tumara od zida do zida.Имаш ли неку посебну технику за пипање?...![]()