bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 39.601
Ja sam na poslednjem mestu (valjda)Gotovo takmičenje u uslikanim tičicama, nismo se proslavili.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam na poslednjem mestu (valjda)Gotovo takmičenje u uslikanim tičicama, nismo se proslavili.![]()
Ja sam na poslednjem mestu (valjda)
Ne znam koja je tvoja fotografijaI ja tu negde, nešto su mi sumnjivi ti izbori.![]()
Ne znam koja je tvoja fotografija
Zašto sumnjivi, lepa je pobedila![]()
Dobra je ali si imao i bolje, čini mi se sa neke teme ...![]()
To si tek sad provalioВиди, ради!
Ето мени нове забаве, да на уписе с једне теме одговарам на другој!![]()
Ako nisi uspeo kao mod, ostaje ti da postaneš dobar fotografNisam primetio da oće da sleti u gnezdo, da sam sačekao par sekundi, bila bi mi to jedna od najjačih fotki koje sam uslikao.![]()
Ja se tako ponekad fino zabavim s teme na temu, fino se ispričam sa onom JaШта ћу, био сам оличење узорног члана, док ме ови лектори нису почели поправљати... Видим, има да ме оправе само тако!![]()
Ako nisi uspeo kao mod, ostaje ti da postaneš dobar fotograf
.
To je to![]()
oce nece , zove da se nadjemo pa da idemo da pojedemo butkicu kod Ive.Hoće grebator tvoje dolare![]()
ispod ocijuJa sam odgovonorna osoba, nosim kesice.![]()
Vidi kako se preplašioBio sam moderator?Meni ovde stvarno niko ništa ne javlja.
![]()
i plakao i plakao i upisao se u gace od plakanjaJao što smo se mi u klubu penzionera radovali kad je taj gecrkno.![]()
Ti da si drug dono bi mi te tvoje kreme.ispod ociju
cuj ima tamo neke kreme , pa mazi
nemoj ovde da se zalis
Vidi kako se preplašio
Pokušali smo Pilipenda, Parobrod i ja malo da te obučavamo za to
Kao što vidiš, nismo uspeli![]()
Baš me briga što si se upišo, tako i treba svako titoljubac, ebo vas ćopa.i plakao i plakao i upisao se u gace od plakanja
belo breI ne samo po kafi.![]()
Не могу наћи онај смајлић... Ти га тури, знаш на који мислим, гарант!![]()
belo bre
reefer je pomislio da sam mu doneo beloooo
NIje nama to loš išlo uopšte.A pokušavali ste vi i vladu da sašijete...![]()
e pa nisi ti trazio ali je kreme dobila prava osoba a ti si kriva osobaTi da si drug dono bi mi te tvoje kreme.![]()