bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 39.698
Znam, za taj je smajli specjalizovana @lapsiМа ни близу јбт, па знаш ваљда како бих најрадије усликао модерацију.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam, za taj je smajli specjalizovana @lapsiМа ни близу јбт, па знаш ваљда како бих најрадије усликао модерацију.![]()
nego , reci mi jel si isao do kuce cveca, da pokupis lisceBaš me briga što si se upišo, tako i treba svako titoljubac, ebo vas ćopa.
ma on ti je smrkavac , gde da mu jos i kredu uvalimLjuCki je nadati se.![]()
a sa cime je brisu i jel spreda , od pozadiOpet brišu Pilipendu... Zlotvori, ruljo, baaaaandoooooo![]()
Ама не дерњај се, сам се бришем!
Коларићу-Панићу...![]()
On to uradi pre njih, sad ga brinu ove “poruke što čekaju odobrenja”Opet brišu Pilipendu... Zlotvori, ruljo, baaaaandoooooo![]()
Kome ze izvinjavašA to onda u redu. Izvinjavam se zlotvorima, rulji, baaaaandiiiiii![]()
Jok.
Руља чека да ми се ослади брисање па да ми понуде функцију...![]()
Najgori su na prepadПа кад су спори. Да запосле нову двојицу младих и брзих да трче за мном и бришу прије мене!
Не брине ме ништа, само i Увреде ни на километар па ми, признајем, би мало чудно.![]()
Е, не увлачи ми се, кад се доватим гумице званично, надрљала си!![]()
Valjda ja treba u tvoj avatar da gledamГледам шта откуцах... гледам твој аватар... Боље да ја збришем док ме не у’апсе због педофилије!
Pilipenda zvani piši-briši.
Mogu samo da se ispi*am na crkotinu .nego , reci mi jel si isao do kuce cveca, da pokupis lisce
znaci tvoj je crko...i jos mozes da pisasMogu samo da se ispi*am na crkotinu .
Jako retko idem u kafane ..