- Poruka
- 201.129
Previše se oseća vonj titoizma i komunizma. Grozno.Dva budem iskrena, nije ni mene tamo duze bilo![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Previše se oseća vonj titoizma i komunizma. Grozno.Dva budem iskrena, nije ni mene tamo duze bilo![]()
Nije veća od tvoje u glavi.Velika ti rupa.![]()
Simo doktor za turbo folk. Simo, nikada pameti doći.Svratim samo da podbodem par pacijenata i odem.
Znači žurke nema.Стиглa?
To samo ako Mistik forsira pricuPreviše se oseća vonj titoizma i komunizma. Grozno.
Ima jedan novi, ne sviđa mi se. Dosadniji od Naste. Reefer, igra nefer.brojutro
Kako ste?
Jel sam šta propustio?
Pričajte.![]()
Ima jedan novi, ne sviđa mi se. Dosadniji od Naste. Reefer, igra nefer.
Teško, vid' na fotograifji kol'ka ti je rupčaga.Nije veća od tvoje u glavi.![]()
Netačno. Previše u svakom slučaju. Mistik je tamo samo kao najfini začin.To samo ako Mistik forsira pricu
![]()
Totsi i Ananas flertuju sa nekim ženskicama u drugim kafanama.Reefer, igra nefer
popraviće se, nije Peeder.
Šta je s ananas?![]()
Totsi i Ananas flertuju sa nekim ženskicama u drugim kafanama.![]()
Evo sada dodji, bas jeNetačno. Previše u svakom slučaju. Mistik je tamo samo kao najfini začin.
Gde ides?Moram ići Žile, pišemo se sutra. Uživaj u slobodi.![]()
To je tvoja ljubav lapsi.Vidiš što je lEpa.Au crni Simo, na čega ti ličiš... ovo je strašno![]()
To je tvoja ljubav lapsi.Vidiš što je lEpa.
Cvetak zanovetak.![]()
To mu se dogodilo u tranziciji iz Hrvatske ,,za,, BiH.Au crni Simo, na čega ti ličiš... ovo je strašno![]()