lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 12.824
Šta ti pada na pamet?! Mi smo drugari!Јесте се то нешто качили овде?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ti pada na pamet?! Mi smo drugari!Јесте се то нешто качили овде?
Jutro!Бројтро.
Misti, pozdravio te onaj mod. Straks, kako već?!!!
Nije mene pozdravio, nego tebe!...
нисам знао да си са тим ДБовским пропалитетом у интимној вези ...![]()
Maja?Projektuješ sebe na sve oko sebe, Simo.
Šta bi ti na to rekla Maja?
Utro i tebi!Maja?
Ne bude me nedelju dana i nisam nista u toku
Dobar dan ...
Dobar danUtro i tebi!
Ko ti je Maja?
Maja. Lijepo ime, ali sam se uvijek pitala kako će biti čudno da osobe koje se zovu Maja u starosti tako zoveš?!Dobar dan
To ja pitam, mozda neko novi ovde?
Citirala Zivotin post
Mada mozda je nesto slucajno pogresno napisao![]()
Zasto cudnoMaja. Lijepo ime, ali sam se uvijek pitala kako će biti čudno da osobe koje se zovu Maja u starosti tako zoveš?!
Мислио сам на качење фотки!Šta ti pada na pamet?! Mi smo drugari!![]()
Не контам.Мислио сам на качење фотки!![]()
Ма нешто сте коментарисали изглед, па сам мислио да сте се гледали, а ја вас нисам видео!Не контам.![]()
Nije mene pozdravio, nego tebe!![]()
Јесте ли ви колега Мисти правник? Дипл?Нека ми се лично обрати, а не као кукавица нека испод твоје сукње да ми шаље поруке ...
Е,паа...и треба да се мења, то је позитивно ! Усро се од тужбе ?!? ...
Разуме само батину - то је тај интелект !
--
Дакле више радити по Закону и Уставу РСрбије штитити осећање грађана Србије, а не радити само по Правилнику Крстарице за нека далеко мање битна лична вређања, који није никакав законски акт РСрбије...
Шта ће то бити ?!?
Ја само једног знам како изгледа од главе до пете и пола другог (Тотси).Ма нешто сте коментарисали изглед, па сам мислио да сте се гледали, а ја вас нисам видео!![]()
Evo da ti se pridružim i pitam da li su neki od modova zaista toliko nesposobni?Нека ми се лично обрати, а не као кукавица нека испод твоје сукње да ми шаље поруке ...
Е,паа...и треба да се мења, то је позитивно ! Усро се од тужбе ?!? ...
Разуме само батину - то је тај интелект !
--
Дакле више радити по Закону и Уставу РСрбије штитити осећање грађана Србије, а не радити само по Правилнику Крстарице за нека далеко мање битна лична вређања, који није никакав законски акт РСрбије...
Шта ће то бити ?!?
A volela bi i mene da upoznaš, celiva od vrha do dna. Mnoge forumašice to žele, a mnoge su me videle pa sad maštaju. A šta da im radim?Ја само једног знам како изгледа од главе до пете и пола другог (Тотси).![]()
Neka, preboliću, dugo i lagano.A volela bi i mene da upoznaš, celiva od vrha do dna. Mnoge forumašice to žele, a mnoge su me videle pa sad maštaju. A šta da im radim?
Pčelica Maja.Maja?
Ne bude me nedelju dana i nisam nista u toku
Dobar dan ...
NećešNeka, preboliću, dugo i lagano.![]()
Не знам никога из ове кафане.Ја само једног знам како изгледа од главе до пете и пола другог (Тотси).![]()