bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 41.074
Nije ti los taj karakter zlobniceNe može, zgulili bi mi ruke, hrapavi su, zato ja nogom‚!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije ti los taj karakter zlobniceNe može, zgulili bi mi ruke, hrapavi su, zato ja nogom‚!

emocionalna plasticnost kod testerasica bilo kog religijskog opredelenja ne postoji. postoji samo plastika koju koriste ne osvrcuci se na apele za zastitu prirode kao sto postoji i nerazvijena emocija na nivou slikovne ekspresije deteta od 4 godine.
Провериластикерецмои
![]()
E‚, moj Kurce!testerasice su dobre samo za corbu. ko voli takvu bezukusnu klin corbu gde soli i zasina nikad nema dovoljno da makar zamirisu na pravo zadovoljstvo, nek sedne da mu ih postavim.
Ako.stoga je duznost svakog intelektualca da spahlom svog razuma i motikom kulture, po mogustvu sa asovom tolerancije, pocisti i odstrani to trulo tkivo da ne bi ono postalo samo sebi svrha koje je kao sto svi vidimo pustilo korene na ovom forumu mnogo jace nego breza.

ODJEBI MALI.nema winkova vise?
nema da kurc samog sebe ebe?
keps lok
bolduj i stavi malo veci hajt.
Zar ti ne znas nasu lapsiobozavam kad umuknete.
?Što hoće da me uklone s foruma?! Stalno neke dvosmislene i prijeteče poruke?!Zar ti ne znas nasu lapsi?

Ja neznam jel može par fotki?Zar ti ne znas nasu lapsi?
IzvoliJa neznam jel može par fotki?

Nemam pojma. To Marlon ima nesto protiv tebeŠto hoće da me uklone s foruma?! Stalno neke dvosmislene i prijeteče poruke?!
Nisam valjda ja opasnost za ove izvježbane i prepametne botove?![]()
?To je dobra ideja, ajmo lapsiJa neznam jel može par fotki?
?Marlon?! Mafijaš sa Internet kanalaNemam pojma. To Marlon ima nesto protiv tebe?

Samo se ti zekiMarlon?! Mafijaš sa Internet kanala
O, Bože na šta sve neću naletjeti ovdje?!
Zamjerila sam se botovima. Gazda ljut. Kao da je teško napraviti budale od njih?!!

Jao vidi imaš dupe!Izvoli![]()

To je dobra ideja, ajmo lapsi?
Tacno tako te zamisljam

Jao vidi imaš dupe!![]()

?