Majstor Života
Iskusan
- Poruka
- 6.550
Zalićemo ga![]()
Tu se nece buniti sigurno![]()
Samo vi ajte, ja se zalivanja ne plašim. I dalje držim čas

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zalićemo ga![]()
Tu se nece buniti sigurno![]()

Žile, ovo ako poželim da napustim ovaj pogani svijet.Lagano i da pasuje na kišni dan.
uzivam u muzici.Odom da malo dremnem. Popijte nešto i razlaz.Molim za tisinu u kafaniuzivam u muzici.
Žile, ovo ako poželim da napustim ovaj pogani svijet.

Odom da malo dremnem. Popijte nešto i razlaz.
Zaboravljas si ti gostOdom da malo dremnem. Popijte nešto i razlaz.

Zaboravljas si ti gost
Zivota odlican izbor, kao da mi citas misli
![]()

Napravi jednom nešto dobro za svijet.Žile, ovo ako poželim da napustim ovaj pogani svijet.
tebe niko ništa nije pitaoFolira. Čisti dimnjak.
Simo.Napravi jednom nešto dobro za svijet.

Jesi i dosadan, nije čudo što kada se pojaviš Tica ima preča posla uvijek.tebe niko ništa nije pitao
baš si blablatrućaloJesi i dosadan, nije čudo što kada se pojaviš Tica ima preča posla uvijek.![]()
Nije istinaJesi i dosadan, nije čudo što kada se pojaviš Tica ima preča posla uvijek.![]()

Mogu govoriti samo za sebe, sada je OK, kartoni i banovi su mi opravdani, ali prije sam znao doživljavati (super)moderatorsko šikaniranje.

Tema nije otvorena zbog tebe, sama odlično znaš.
Otvori dusu, medju prijateljima si
?Naravno. Naš @Jugoslav Čvarak se ofarbao da ga ne prepoznaju i ubacio se u njohove redove:Posto je sada ovo licno moja tema da li to sada znaci da mogu da napravim upravo sada zurku na njoj![]()
Kolega @Jugoslav Čvarak je već pomenuo probleme. Čekamo da dođe @tab503Otvori dusu, medju prijateljima si?
Da.
Da.
Pokazao bih samo o kakvom karakteru se radi:
A ovde ima baš dosta gluposti.
https://forum.krstarica.com/threads...i-na-minhen-ili-varsavu.1014593/post-49966035
Zanemarivanje 60+ godina razlike, postojanje PVO sistema, Satelitskih snimaka, visegodisnjeg ukopavanja i pripreme, ispomoc pola Sveta...Hitler je za mesec dana pregazio celu Poljsku
https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-33.1001101/page-30#post-49036102
Prebaci ovo na temu o Ukrajini, ovo je kafić.Zanemarivanje 60+ godina razlike, postojanje PVO sistema, Satelitskih snimaka, visegodisnjeg ukopavanja i pripreme, ispomoc pola Sveta...
Zamisli, odrasla si osoba, a izgovoris ovo...?!
Upravo zbog toga se i pokreću ovakve teme…Trebalo je da bude i bilo bi da tamo ima razuma "druge strane", ali...