Demoni

Ali on je govorio nešto o pozitivnim mislima i osećanjima. Možda je još neko,
a da ja nisam čitala.
starac Tadej je bio prozorljiv....znao je da čoveku da odgovor na pitanje koje ga muči bez da mu ovaj postavi pitanje...bio je ljubav i kroz njega je delovao Bog verovatno...ima takvih staraca po manastirima....ima i knjiga o njima...naprimer starac Pajsije u Grčkoj je bio sličnog kova....

to što ima takve starce i svete oce i predanje je velika prednost Pravoslavlja u odnosu na druge hrišćanske denominacije...nego ja mislim da je crkveno hriščanstvo otišlo u pogrešnom pravcu još od kako ga je preuzeo farisej Pavle a možda je bilo pogrešno postavljeno još od Isusa...zato i kažem da nisam uveren čije je poruke Isus kanalisao....hrišćanstvo ti je kola mudrosti troja ludosti

Kako bi mogli da znamo sta je dobro ako nema loseg tj.zla.
Od kakvog je znacaja poznavanja dobra ako zla nema.
Zapravo ako zla nema ne bi bilo ni pojma dobra.
Neces verovati ali svet bi funkcionisao.

Ovo gore moje pisanije je naravno samo hipoteticko zato sto ne postoje apsolutno dobro i apsolutno zlo. Zlo i dobro su prilicno relativni.
Tako da pobeda Zvezde je meni dobro a nekom Partizanovcu zlo.

Neverovatno opasna i napadna stvorenja iz duhovnog sveta koji koriste svaku priliku da kušaju ljudske duše. Ko zatraži zaštitu od Boga od njih Gospod će mu je datu. Ko ne zatraži prepušten je sam sebi.

Od kakvog je znacaja poznavanja dobra ako zla nema.
Zapravo ako zla nema ne bi bilo ni pojma dobra.
Neces verovati ali svet bi funkcionisao.

Ovo gore moje pisanije je naravno samo hipoteticko zato sto ne postoje apsolutno dobro i apsolutno zlo. Zlo i dobro su prilicno relativni.
Tako da pobeda Zvezde je meni dobro a nekom Partizanovcu zlo.
I dobro i zlo su apsolutni.

Da li postoji zlo u svetu? Postoji i to kakvo. Ko je naterao ljude da recimo pobiju 5 miliona ljudi u Dahau-u. Koja sila zarobi čovekov zdrav mozak da postane bolestan um?

Da li postoji zlo u svetu? Postoji i to kakvo. Ko je naterao ljude da recimo pobiju 5 miliona ljudi u Dahau-u. Koja sila zarobi čovekov zdrav mozak da postane bolestan um?
bog, sve je to božji plan.

demon uđe u tebe i izbaci tvoju dušu, odradi posao kokne nekoga ili ode stavi sve 13. na ruletu ili odigra neki tiket, na kraju se uzajmi od zelenaša pa ti kad se vratiš...bolje da se nisi ni vraćao...

Ako se otvore vrata, demoni ce ucii. Otvorena vrata su dovoljna pozivnica.

Demoni se hrane necistim stvarima, i onog trenutka kada je vas zivot otvoren za demone, oni ce uci. Demoni su poput muva ulaze tamo gdje su otvorena vrata.Zove se jedan demon rako velezub tako nekako

Zato nas Sveto pismo upozorava da ne dajemo prostora sotoni.

I ne daj djaavolu uporiste.

Efezanima 4:27
Dark ne idi na ljis haha
Ово је моје дубоко уверење. И демони и црна магија и остало.
Као што избегавам људе који су "вампири енергије", мада су обични људи, али ако им дозволиш приступ они ти реално нанесу велику штету, тако верујем и у оне трансцеденталне, али ако се не играш тиме, мислим да ти не могу ништа. Само могу да те искушавају, али реално немају моћ уколико им је ми сами не дамо.
Лични демони су наше слабости или чак ментална обољења и на нама је да се сами или уз медицинску и духовну помоћ изборимо са њима.

Ово је моје дубоко уверење. И демони и црна магија и остало.
Као што избегавам људе који су "вампири енергије", мада су обични људи, али ако им дозволиш приступ они ти реално нанесу велику штету, тако верујем и у оне трансцеденталне, али ако се не играш тиме, мислим да ти не могу ништа. Само могу да те искушавају, али реално немају моћ уколико им је ми сами не дамо.
Лични демони су наше слабости или чак ментална обољења и на нама је да се сами или уз медицинску и духовну помоћ изборимо са њима.
Blizu si istine, ali oboljenja zapravo nisu detektovana u medicini sta je to tacno..... sem onih koji su stvarno posledica ostecenja mozga ... Licno sam gledao egzorcizam u manastirima i video kako djavo izlazi iz coveka. Posto je nevidljivo sve to, vidi se samo covekovo talasanje dok demon izlazi i povici koje on ispusta.... mozete ispratiti lice coveka dok je djavo bio u njemu i lice coveka kad je djavo izasao. Vidi se po pogledu ociju, po mimici, po energiji.... kolika je to razlika. Pitao sam ljude koji su nakon izlaska demona pricali sa mnom...kako si se osecao dok je demon bio u tebi: Rekli su mi: U svom si svetu

<SPAM>
Веома је слично и са криминалцима. Многи из неког разлога кокетују са њима, али то је пут у амбис (нарочито за млађе девојке). Ништа ту позитивно не постоји, само деструкција. Ово веома одговорно тврдим пошто сам више пута писао да сам деведесетих провео скоро још један војни рок био припадник резервног састава полиције, прошао сам са тим искуствима оно што просечан човек не би за три живота и много сам их упознао по природи посла.
Али никада нисам допустио лични контакт и мислим да ме је то заштитило. Иначе, озбиљних криминалаца, да се не лажемо, има и у полицији.
</SPAM>

<SPAM>
Веома је слично и са криминалцима. Многи из неког разлога кокетују са њима, али то је пут у амбис (нарочито за млађе девојке). Ништа ту позитивно не постоји, само деструкција. Ово веома одговорно тврдим пошто сам више пута писао да сам деведесетих провео скоро још један војни рок био припадник резервног састава полиције, прошао сам са тим искуствима оно што просечан човек не би за три живота и много сам их упознао по природи посла.
Али никада нисам допустио лични контакт и мислим да ме је то заштитило. Иначе, озбиљних криминалаца, да се не лажемо, има и у полицији.
</SPAM>
a sto spam ?

Back