Demoliran automobil beogradskog odvjetnika u Dubrovniku

Ovih dana sud u Milanu završio je proces protiv Ines B., Hrvatice koja živi u Italiji, i osudio je na 14 godina zatvora pošto je 2003. i 2004. godine svoju tada sedmogodišnju ćerku prisiljavala na prostituciju.

Radnici iz socijalne službe oduzeli su joj devojčicu i dali je na čuvanje porodici, a država je na račun pomoći za život malenoj uplatila 150.000 evra. Uprkos tome što su tužioci tražili kaznu od osam, Ines će iza rešetaka provesti 14 godina.

Devojčica je sudijama ispričala kako je mama terala na prostituciju kako bi dobijala novac za drogu, te da je i nju samu drogirala pre nego što je prodavala muškarcima. Osuđena Ines negirala je optužbe, a ima još dvoje dece koje su oduzeli.

...
Та цивилизирани хрвати не !

Narkomanija nema naciju.
Takve stvari se događaju u bilo kom narodu.

Daj, Ljubo_001...kako ti ne dosadi da vec, na ne znam kojoj istoj temi, pokusavas sve da obesmislis..izjednacis..umanjis..? :eek:

Ne, nije u tome stvar.
Samo sam podsjetio one koji imaju amneziju da se takve stvari događaju.
Ovaj incident u Dubrovniku je naravno za svaku osudu i puno je osjetljiviji od navedenog u Beogradu.
Ali nije da se ne događaju takve stvari i tamo. Jel tako?

Knin – Raškovići: Upali mu po noći u kuću i pretukli ga jer je Srbin; Policija reagirala brzo
Knin – Raškovići: Upali mu po noći u kuću i pretukli ga jer je Srbin; Policija reagirala brzo
Policija je uhvatila dvojicu nasilnika koji su u noći s petka na subotu oko 3 sata iza ponoći u Raškovićima kod Knina upali u kuću 52-godišnjeg hrvatskog građanina srpske nacionalnosti Radovana Raškovića te ga pretukli. Motiv napada bila je mržnja zbog Raškovićeve nacionalne pripadnosti.

Na obiteljsku kuću oštećenoga nasrnula je petorica siledžija razbijajući kamenjem ulazna vrata i vičući. U kuću su ušla njih dvojica, devetnaestogodišnjaci Mirko T. I Danijel Č. te su pretukli nesretnog Radovana koji je zadobio lakše tjelesne ozljede s mogućnošću prekvalifikacije.

Mladi divljaci su osim fizičkog napada na Raškovića, razbijali namještaj, vrijeđali i prijetili vlasniku kuće, stoji u policijskom izvještaju.

Policija je vandale uhitila te ih uz kaznenu prijavu privela u Istražni centar Županijskog suda u Šibeniku. Kazneno ih se tereti za zločin iz mržnje te za uništenje i oštećenje tuđe stvari i prijetnje, izvijestili su iz Policije.

Ponedjeljak, 13. srpnja 2009. 10:48 by Ivan Parić

samo ste cekali da se desi ovako nesto,kako bi u djelicu sekunde mogli ispaliti svoj vec isplaniran repertoar kontra cro (kojeg imate napisanog na papiricu pored tastature jos od uskrsnjih blagdana) i svega sto ima sa njom veze.

balavurdija razbija isto kao sto bi neko u srbiji uradio suprotno,oladite.nema potrebe za dramatizacijom i teatrom.

nego jesu pocela snizenja po beogradu?

samo ste cekali da se desi ovako nesto,kako bi u djelicu sekunde mogli ispaliti svoj vec isplaniran repertoar kontra cro (kojeg imate napisanog na papiricu pored tastature jos od uskrsnjih blagdana) i svega sto ima sa njom veze.

balavurdija razbija isto kao sto bi neko u srbiji uradio suprotno,oladite.nema potrebe za dramatizacijom i teatrom.

Што јел хоћете да испаднете добри домаћини па да вашем госту купите нов ауто ?

Pa ne moze drzava konstantno plasiti narod pricama o srbocetnickom agresoru i 10-15g posle rata a ocekivati da joj narod bude normalan i tolerantan.
Kao sto je napisano, steta koju ce da pretrpi Hrvatski turizam je mnogo veca od 10,000kn stete na ovom automobilu.
Ovo ce se desavati i posle 20-30g, ipak je Thompson relativno mlad pa ce biti tu da vas svake godine podseti na srbocetnicke horde. ;)

Разлика је у томе што у Србији нема балавурдије,
А ни кола се не разбијају ...

То је изгледа обичај само у Лијепој Вашој ...
И само према возилима из Србије ... Воз, аутобус, камион, аутомобил ... није важно ...
То вам дође некако као фолклор, јел ...

Што јел хоћете да испаднете добри домаћини па да вашем госту купите нов ауто ?

ma ocu sebi da kupim nesto :mrgreen:........... a obestecenom ce kasko da pokrije troskove.

kao sto bora corba kaze"nismo mi igrali klikera",pa tako ni taj rat nije tako davno bio,a znamo sta je npr. u dubrovniku bilo i njegovi gradjani to pamte.

svakako za polugodisnji zatvor su ti klinci,da se dadne primjer kako treba sa vandalima postupat

Разлика је у томе што у Србији нема балавурдије,
А ни кола се не разбијају ...

То је изгледа обичај само у Лијепој Вашој ...
И само према возилима из Србије ... Воз, аутобус, камион, аутомобил ... није важно ...
То вам дође некако као фолклор, јел ...

u pravu si,u srbiji to nije slucaj ili veoma rijedak,sto je za pohvalu

ma ocu sebi da kupim nesto :mrgreen:........... a obestecenom ce kasko da pokrije troskove.

kao sto bora corba kaze"nismo mi igrali klikera",pa tako ni taj rat nije tako davno bio,a znamo sta je npr. u dubrovniku bilo i njegovi gradjani to pamte.

svakako za polugodisnji zatvor su ti klinci,da se dadne primjer kako treba sa vandalima postupat

Sto? Cudi me da Milo nije postao pocasni gradjanin Dubrovnika.:think: Ma...ti grozni Srbi su za sve krivi...I za Dubrovnik...i za stari most u Mostaru..i za sve sto vam padne na pamet..:dash:

Sto? Cudi me da Milo nije postao pocasni gradjanin Dubrovnika.:think: Ma...ti grozni Srbi su za sve krivi...I za Dubrovnik...i za stari most u Mostaru..i za sve sto vam padne na pamet..:dash:

vi i milo ste isti paprikas kuvali,u to ne ulazim :jede:

gdje sam rekao da su srbi za sve krivi,ne izvrci,spominjao sam dubrovnik

stari most :lol: posto vidim koliko si daleko bila od nasih planina,slavonske ravnice i bosanskih suma,napisao bi ti nesto u vezi toga,kad vec spominjes....drugi put mozda

vi i milo ste isti paprikas kuvali,u to ne ulazim :jede:

gdje sam rekao da su srbi za sve krivi,ne izvrci,spominjao sam dubrovnik

stari most :lol: posto vidim koliko si daleko bila od nasih planina,slavonske ravnice i bosanskih suma,napisao bi ti nesto u vezi toga,kad vec spominjes....drugi put mozda

Pa napisi..Ja sam svake godine u detinjstvu isla u Mostar u goste ili na proputovanju ka moru.Dakle..gresis kad mislis da mi ne znamo nista o starom mostu.Imam brdo slika sa njega..;)

Pa napisi..Ja sam svake godine u detinjstvu isla u Mostar u goste ili na proputovanju ka moru.Dakle..gresis kad mislis da mi ne znamo nista o starom mostu.Imam brdo slika sa njega..;)

ma neeee nisam u tom smislu mislio da ne znas nista o starom mostu,naravno da znas,ta i pola je juge preslo preko njega :D

mislio sam u vezi ratnih dogadjanja u koje je ukljucen i stari most.previse ljudi ima dosta iskrivljen pogled na desavanja takve vrste,jednodimenzionalno poznavanje materije dovodi do nesporazuma medju ljudima ;) ..... necemo sa tim smarat...

nego peskir u ruke i pravac dubrovnik,valjda meni nece nista :mrgreen:

E bas sam se zapitao kad ce zapadni susjedi da potegnu ovaj cuveni argument a sta ste vi nama radili za vreme rata i kako neki to jos uvek pamte.Pa Srbija je puna Krajisnika koji su preziveli i rat i etnicka ciscenja koji su ostali bez igde iceg svog pa opet ne divljaju po srbiji kao vasi kod vas.

Back