Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
I mi bismo bili da smo imali Lenjina s posle Staljina koji im je uterao strah u kosti.
Komunizam kod nas uključujući Goli otok nije ni blizu teroru koji su pretrpeli Sovjetski narodi od strane njihovih psihopata koje su dograbile poluge ogromne moći.
Meni je jako zanimljivo sto rusofili po Srbiji i svetu, nemaju problema sa tim sto su Rusi i gradjani Rusije stalno pod nekim toatiltarizmima i diktaturama.
I mi bismo bili da smo imali Lenjina s posle Staljina koji im je uterao strah u kosti.
Komunizam kod nas uključujući Goli otok nije ni blizu teroru koji su pretrpeli Sovjetski narodi od strane njihovih psihopata koje su dograbile poluge ogromne moći.
Isto, da, u Rusiji jedan covek je simbol apsolutne vlasti vec 25 godina, na zapadu svaki drugi dan se smejete kako imaju 324224-og 'slabog' lidera tog dana.