igi192
Buduća legenda
- Poruka
- 29.968
Nije nikad ni uvedena ..U Srbiji ne postoji demokratijaDok ti god dozvoljen.pristup - nije interesantno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije nikad ni uvedena ..U Srbiji ne postoji demokratijaDok ti god dozvoljen.pristup - nije interesantno
To ne postoji nigdeNije nikad ni uvedena ..U Srbiji ne postoji demokratija
Postoji izbor od ponuđenog ..Pitanje je kakva ti je ponudaTo ne postoji nigde
Мислиш да зато треба подржати ове "збораше" или ултралевицу?Zaključak: demokratiju treba zabraniti; a malo ko još zna šta je to.![]()

Како, бре, кад је Амери извозе по свету, ево већ 80 година?To ne postoji nigde

da ne treba studentski plenum da se sazove?Da , On je izabran "demokratski ", voljom naroda , pa komentariše .
demokracyКако, бре, кад је Амери извозе по свету, ево већ 80 година?
Они је имају к'о Руси нафте, изгледа...
S(n)S od visoko obrazovanih lekara i doktora nauka napravi proste budaletine...ali mozda su nam ustanove katastrofaTaman pomisliš doktor, intelektualac, pametan čoek... onda Ćuro progovori i sve pokvari.![]()
Мислиш да зато треба подржати ове "збораше" или ултралевицу?
Они су баш ефикасни у борби против демократуре...![]()

Premijer laze lazarevica je i njegov dometPremijer Cacilenda to je taj njegov domet …
veceg idiota av tesko da je mogao da nadje, on cak misli da je brnaba na njegovoj funkcijiBolje bi mu bilo da je ćutao.
žao mi je al fašizam je prošlostDemokratija u Srbiji bila prevelika, pa je zavladao anarhizam.
Premijer Đuro Macut ocenio je danas da je država početkom godine pokazala prevelik stepen demokratičnosti i da je zbog toga u jednom momentu "zemljom zavladao anarhizam".
Mislim da je demokratija u Srbiji stvarno bila ekstenzivna. Ta demokratičnost u pristupu je možda bila prevelika, bez sile i prinude u prvoj polovini godine. To je možda podstaklo ljude da uđu u jednu anarhističku varijantu. U jednom trenutku je anarhizam zavladao Srbijom, ali vraćamo se u normalu“, kazao je Macut, a prenosi portal 021.
https://www.021.rs/info/srbija/4248...rbiji-bila-prevelika-pa-je-zavladao-anarhizam.
////////////////
Interesantno![]()
Има ли то у Максију на некој акцији?demokracy
weight 100gr
familly pack 1Kg
made in USA
Наведи ми један пример студентске власти, икад, игде, и какви беху резултати.Ni njih, još manje SNS blok sastavljen od Vulina komuniste do četničkog vojvode Šešelja.
Studenti![]()
Наведи ми један пример студентске власти, икад, игде, и какви беху резултати.
А та студентска листа, ко је на њојзи?Studentska lista ne znači vlast studenata i uveren sam da to i sam znaš.
Ova vlast je autokratska, korumpirana i osiona, a takva vlast se menja.