_Milanche_
Poznat
- Poruka
- 7.334
Srpski interesje da udje u NATO.
svasta je srpski interes ali postoji nesto sto se zove politikma populizma koju Srbi vole a ciji su reprezenti DS i SNS
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srpski interesje da udje u NATO.
svasta je srpski interes ali postoji nesto sto se zove politikma populizma koju Srbi vole a ciji su reprezenti DS i SNS
Ja to zovem politika mase - demagogije. Radikali se odrekli populizma (na nasu srecu) i sada mogu da zbroje samo glasove nesrecnih Krajisnika ciji je socijalni status u Srbiji jako los.
Trenutno je tako ali je veliko pitan je sta ce doneti politicka scena u Sribji ako se desi velika koalicija DS SNS SPS.
Skoro pa sam ubedjen da cemo 2013. imate predsednika iz opozicije...
2013- velika je šansa da Šešelj bude ponovo u zemlji. Ako se to desi on i Nikolić će jedan drugog sputavati, a Tadić... ko Tadić. On jednostavno ne gubi.
Jos da vidimo i to kako ce treci put da se kandiduje...
Pa ne važi se ono od pre Ustava i novih pravila o predsedniku. Naći će on način. A i da ne nadje naći će način da onaj koga on odredi bude Predsednik. Ne bojim se ja za njega da neće pustiti vlast.
Pa dobro ako se ne bude vazilo onda ulazimo u anarhiju...a to sto ti mislis za Tadica da je nepobediv i svemocan je isti stereotip kakav su ljudi imali o Slobi kad ono...
Bumo vidli.
![]()
Ovo je siguran uvod u ono sto ce se vec sledece godine desiti na republickom niovu uz eventualno ucesce Socijalista.
Naznam kolko ste informisani ili ste i vi NEOBAVESTENI kao neki politicari ali naprednjaci uveliko pregovaraju o koalicionoj saradnji sa DSS om. Mozda Voja o tome jos nije obavesten ali vrhovi tih stranaka vode intezivne pregovore. Znaci, tema vam je promasena.![]()
ДС је већ имао једно разлагање (ЛДП) ... а биће их још
Naznam kolko ste informisani ili ste i vi NEOBAVESTENI kao neki politicari ali naprednjaci uveliko pregovaraju o koalicionoj saradnji sa DSS om. Mozda Voja o tome jos nije obavesten ali vrhovi tih stranaka vode intezivne pregovore. Znaci, tema vam je promasena.![]()
Ti su ljudi tamo zbog svoje kompetencije, ne zbog partijskog ključa.![]()
2013- velika je šansa da Šešelj bude ponovo u zemlji. Ako se to desi on i Nikolić će jedan drugog sputavati, a Tadić... ko Tadić. On jednostavno ne gubi.
pa i ivica je pregovarao "samo" sa DSS-om i radikalima a zavrsio u zagrljaju sa tadicem![]()
Auuuu covece, al si ti politicku neobavesten. Trebalo bi kod Voje da se uclanis.
Pa mesec dana jos pre izbora se znalo da je postignut dogovor o posizbornoj koaliciji izmadju socijalista i DSa.
Svi imalo politicki obavesteni su to znali.
Samo sam gledao tv i pregovore Ivice sa radikalima i narodnjacima i smejao se naivnosti radikala i "neobavestenih" koji su verovali da stvarno pregovaraju.
Ajde sa "neobavestene" me i ne cudi sto nisu bili obavesteni (sto je valjda normalno), ali me cudi za radikale koji obicno sve znaju.
Tu su pokalaki u stvari kolko neznaju nista.
Canak je dosledan samo u svojim teatralnim TV nastupima ,a za malo vlasti i para ce pristati gotovo na sve , samo sto ce se i dalje praviti da je dosledan i principijelan , a svoje poteze ce pravdati "manjim zlom " ,sto je u neku ruku i ok , samo onda nemoj palamuditi kako si do yaya principijelan![]()
Ти си мора бити неки Клео Патра или Тарот ...
Зашто не одеш у неку кладионицу и млатнеш дебелу лову ???
![]()
Ти си мора бити неки Клео Патра или Тарот ...
Зашто не одеш у неку кладионицу и млатнеш дебелу лову ???
![]()
Canak je dosledan samo u svojim teatralnim TV nastupima ,a za malo vlasti i para ce pristati gotovo na sve , samo sto ce se i dalje praviti da je dosledan i principijelan , a svoje poteze ce pravdati "manjim zlom " ,sto je u neku ruku i ok , samo onda nemoj palamuditi kako si do yaya principijelan![]()