Demokrate i Naprednjaci koalicioni partneri

Ja to zovem politika mase - demagogije. Radikali se odrekli populizma (na nasu srecu) i sada mogu da zbroje samo glasove nesrecnih Krajisnika ciji je socijalni status u Srbiji jako los.

Trenutno je tako ali je veliko pitan je sta ce doneti politicka scena u Sribji ako se desi velika koalicija DS SNS SPS.
Skoro pa sam ubedjen da cemo 2013. imate predsednika iz opozicije...

Pa ne važi se ono od pre Ustava i novih pravila o predsedniku. Naći će on način. A i da ne nadje naći će način da onaj koga on odredi bude Predsednik. Ne bojim se ja za njega da neće pustiti vlast.

Pa dobro ako se ne bude vazilo onda ulazimo u anarhiju...a to sto ti mislis za Tadica da je nepobediv i svemocan je isti stereotip kakav su ljudi imali o Slobi kad ono...

image.jpg

Ovo je siguran uvod u ono sto ce se vec sledece godine desiti na republickom niovu uz eventualno ucesce Socijalista.

pa ja sam to i rekao da ce biti

naprednjaci i radikali zbog kradje mandata naprednjaka nema sanse da udju u koaliciju tako da ce sledeca vlada biti 99% SNS i DS+sateliti

Naznam kolko ste informisani ili ste i vi NEOBAVESTENI kao neki politicari ali naprednjaci uveliko pregovaraju o koalicionoj saradnji sa DSS om. Mozda Voja o tome jos nije obavesten ali vrhovi tih stranaka vode intezivne pregovore. Znaci, tema vam je promasena.:per::per::per::per::per::per::per::per::per::per::per::per::per::per::per:

Pa,s obzirom na to da ce ovi u SNS-u bas da se ovajde od glasova biraca DSS-NS (a koji su to danas? :mrgreen: ),i kako se planira obaranje Vlade svakog momenta i stupanje na vlast ove koalicije,onda svaki SF moze da dodje u razmatranje :cool:

2013- velika je šansa da Šešelj bude ponovo u zemlji. Ako se to desi on i Nikolić će jedan drugog sputavati, a Tadić... ko Tadić. On jednostavno ne gubi.

Не причај !!!

Јел ти стварно верујеш да је Шешељ лажно оптужен и "позван" у Хаг ???
А да му једино могу ставити на терет "непоштовање Суда ???

:eek::eek::eek:

pa i ivica je pregovarao "samo" sa DSS-om i radikalima a zavrsio u zagrljaju sa tadicem z:D

Auuuu covece, al si ti politicku neobavesten. Trebalo bi kod Voje da se uclanis. Pa mesec dana jos pre izbora se znalo da je postignut dogovor o posizbornoj koaliciji izmadju socijalista i DSa. Svi imalo politicki obavesteni su to znali. Samo sam gledao tv i pregovore Ivice sa radikalima i narodnjacima i smejao se naivnosti radikala i "neobavestenih" koji su verovali da stvarno pregovaraju. Ajde sa "neobavestene" me i ne cudi sto nisu bili obavesteni (sto je valjda normalno), ali me cudi za radikale koji obicno sve znaju. Tu su pokalaki u stvari kolko neznaju nista. :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Auuuu covece, al si ti politicku neobavesten. Trebalo bi kod Voje da se uclanis.
Pa mesec dana jos pre izbora se znalo da je postignut dogovor o posizbornoj koaliciji izmadju socijalista i DSa.
Svi imalo politicki obavesteni su to znali.
Samo sam gledao tv i pregovore Ivice sa radikalima i narodnjacima i smejao se naivnosti radikala i "neobavestenih" koji su verovali da stvarno pregovaraju.
Ajde sa "neobavestene" me i ne cudi sto nisu bili obavesteni (sto je valjda normalno), ali me cudi za radikale koji obicno sve znaju.
Tu su pokalaki u stvari kolko neznaju nista.

Ти си мора бити неки Клео Патра или Тарот ...

Зашто не одеш у неку кладионицу и млатнеш дебелу лову ???

:hahaha::hahaha::hahaha:

Canak je dosledan samo u svojim teatralnim TV nastupima ,a za malo vlasti i para ce pristati gotovo na sve , samo sto ce se i dalje praviti da je dosledan i principijelan , a svoje poteze ce pravdati "manjim zlom " ,sto je u neku ruku i ok , samo onda nemoj palamuditi kako si do yaya principijelan :roll:

:think::think::think::think::think:

А је л' то би онај "доследни" Чанак.................што .............поклони "зараду" из Вб-а..................у хуманитарне сврхе!? :think: :hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

Ти си мора бити неки Клео Патра или Тарот ...

Зашто не одеш у неку кладионицу и млатнеш дебелу лову ???

:hahaha::hahaha::hahaha:

Ne, samo sam za razriku od vas informisan (da ne kazem obavesten).O ovoj koaliciji sam imao informacije iz SSJ, SPSa i DSa. To sto vi samo pisete gluposti, a neznate ni kako se zovete govori o vama i naravno vasem politickom opredeljenju. U politici je vazno znati i sta radi suprotna strana a ne da posle mislite da vam je Palma napravio vladu pomocu zirafe. To mogu da kazu samo politicki nepismenjakovici. Sami ce te se javiti i prepoznati. Ajde radikali, navalite sa "argumentovanim" pljuvanjem svega sto nije radikalsko. :dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:

Canak je dosledan samo u svojim teatralnim TV nastupima ,a za malo vlasti i para ce pristati gotovo na sve , samo sto ce se i dalje praviti da je dosledan i principijelan , a svoje poteze ce pravdati "manjim zlom " ,sto je u neku ruku i ok , samo onda nemoj palamuditi kako si do yaya principijelan :roll:

Pa i nije baš tako. On je čovek koji neće otići na ultra bitan predizborni skup u Kanjižu zbog večere sa nekom tzi...jednostavno on je u onom što odredi da su prioriteti maksimalno principijelan. I imao je zatoi bolje ribe od svih ovih iz narodnjačkog bloka koji uglavnom ili šetaju frajere ili neke medjede od žena :D

Back