Karadjordje
Iskusan
- Poruka
- 6.594
Rekao sam da si povijesno-ekonomsko-kulturno-politički jednostavno nedostatan za ozbiljnu raspravu i nemaš pojma što je važno, a što marginalno.
Znam sta je marginalno, Hrvati u BiH.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rekao sam da si povijesno-ekonomsko-kulturno-politički jednostavno nedostatan za ozbiljnu raspravu i nemaš pojma što je važno, a što marginalno.
Nitko za vas ne brine. Ionako vas imamo u šapama.Znam sta je marginalno, Hrvati u BiH.Ne brini ti za mene
nego sta kaze vas pokojni princ za Komsica?

Obrati se ustasama, pardon Hrvatima. Srbi nisu problem.Države im se pune Indijcima, Nepalcima, Gancima i ostalim obojenima, a Hrvati i Srbi se još prepiru oko nekih idiotluka.
Ovce balkanoidne.
Jasno, uvek je problem druga strana.Obrati se ustasama, pardon Hrvatima. Srbi nisu problem.
Za Srbiju ne znam, no broj Azijaca je u opadanju. Pred 3 godine je bio oko 30.000, prošle godine i na početku ove oko 90.000, sad je oko 40.000.Države im se pune Indijcima, Nepalcima, Gancima i ostalim obojenima, a Hrvati i Srbi se još prepiru oko nekih idiotluka.
Ovce balkanoidne.
Jasno, uvek je problem druga strana.
Jasno, uvek je problem druga strana.
I to je mnogo, ako mene pitaš.Za Srbiju ne znam, no broj Azijaca je u opadanju. Pred 3 godine je bio oko 30.000, prošle godine i na početku ove oko 90.000, sad je oko 40.000.
Čega?Kako te nije sramota iskreno?
Pa jest. Radi se na tom da se smanji. U Izraelu ih ima, sve obojenih, 195.000.I to je mnogo, ako mene pitaš.
Smanjivanju čega, uvoza ili postojećeg broja?Pa jest. Radi se na tom da se smanji. U Izraelu ih ima, sve obojenih, 195.000.
Prava si moralna vertikala.. dobar duh ovog forumaKomentara.
Kako tebe nije sramota?Kako te nije sramota iskreno?
Jel to hrvatska istorijaKreni od napada Stefana Nemanja na hrvatsko more, 50 srpskih ratova protiv Dubrovnika i 500 godina srpske asistencije u genocidu Turaka nad Hrvatima...
Jhebote, ti kao da ne vidiš da smo Hrvatima ušli u trbuh od silnog pomaganja Turaka protiv Hrvata...
Tako smo i Konstantinopol sa Turcima lepo izgenocidisali i istrebili iz istorije, ali Hrvati su puno jači od Bizanta/Konstantinopola, pa sad kukamo ko piszde...
Jel to hrvatska istorija![]()
![]()
Osim zajednicke vjere, Dubrovnik nikakve veze nema niti je imao sa hrvatima. Sto se tice Turaka, njih su Srbi ocerali, a vi ste u pozaditi pizdili i ljubomorisali. Na kraju su vam Srbi napravili hrvatsku...
To je tvoja percepcija.
Tako možemo za sve površne pučke predodžbe govoriti da su beznačajne.
A stvarnost te demantira.
https://www.vecernji.hr/kultura/dok...adu-na-dodjeli-elle-style-awards-2025-1905428
Večernjakovom Kralju Tomislavu nagrada za najbolji dokumentarac na Elle Style Awards
https://www.vecernji.hr/vijesti/vid...awards-dodijelio-dvije-zlatne-medalje-1899752
VIDEO Oratorij o kralju Tomislavu osvaja svijet! Meštroviću Global Music Awards dodijelio dvije zlatne medalje
Međunarodni žiri koji je dodijelio sastoji od više od 70 stručnjaka iz glazbene industrije, a o njenoj važnosti govori činjenica da prijave stižu iz cijelog svijeta te da žiriju treba oko dva mjeseca da ih sve pregledaju i poslušaju
Dakle- govori u svoje ime. Tvoj svijet, ako je ograničen na neke Tomiće i Klasiće- stvarno je ograničen.
Te svoje ograničenosti liječi drugdje. Koliko je ljudi bilo na čemu nije neki bitni kriterij, osim ako se ne radi i presudnim zbivanjima kao Thompsonov koncert.Moj svijet je svijet kulture, proveo radni vijek oko i blizu kulture. I ako misliš da sam lijevo, onda si bedak. A Tomić je ipak kategorija više od Meštrovića u svakom pogledu, kakva god da bio iskvarena ličnost. Dosta mi je više gay lobija.
Proslava je slaba i nikakva. Za koji dan bit će 37 godina kako se otkrivao spomenik Šenoi u Zagrebu. Marija Ujević-Galetović koja je napravila kip nije mogla se od mase Zagrepčana probiti na otvaranje vlastitog djela. Ona bješe žena i pol, Bog je daj duši lako.
Evo, crnokušaljaši izveli umjetnički performansJavlja index da je 50 u crno odjevenih upravo napalo srpski kulturni centar u Zagrebu. Eto ti Plenkoviću sad tvoje šurovanje s Pupovcem i plaćanje 50 srpskih/Vučićevih centara po Hrvatskoj a istovremeno ti u Subotici ne daju vrtić na hrvatskom. Bravo, samo oštro s četničijom.