KninGrad
Iskusan
- Poruka
- 6.306
Koje 1500 i nekeKako to ako je Hrvatska imala državnost 300 godina prije Srbije?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje 1500 i nekeKako to ako je Hrvatska imala državnost 300 godina prije Srbije?![]()
Ne brini se ti za Srbiju, za jedno 10ak godina ima da bude ispred svih ovih novonastalih banana drzavica.Ajde neka vama prvo prođe bolje od Albanije i Crne Gore, pa ćemo onda razgovarat..
Ovako samo ispadaš klaun![]()
Nema sipaca 100:1 da napadaju kao vasNe bi se ni u Istri proveli, tamošnji Šipci bi vas odmah nanjušili![]()

Kakvih 300 godina? Raška je jednako što i Srbija.Kako to ako je Hrvatska imala državnost 300 godina prije Srbije?![]()
Srbi su onda Raci a ne ćaci?Kakvih 300 godina? Raška je jednako što i Srbija.
Da nije bilo Srba ne bi bilo ni hrvatske![]()
Selektivna istorija. Kreni od 1914 ...Hvala na velikoj pomoći, hvala na suradnji sa svakim vanjskim i unutarnjim neprijateljem Hrvatske koji je postojao od 1848. Hvala što ste jedina manjina koja se nije uklopila u hrvatsku kulturu. Hvala što ste minirali svaki pokušavaj stvaranja neovisne hrvatske države. Ne, navedeno ne opravdava ustaše i ustaške zločine, da unaprijed odgovorim na prvu reakciju koja uvijek dolazi. Ali sustavno torpediranje bilo kakve društvene stabilizacije u Hrvatskoj najviše su platili Srbi u Hrvatskoj. Koliko je ljudi moglo biti živo i zdravo da nije bilo velikosrpskih ideja među Srbima u Hrvatskoj.
Misliš ono kad ste nam ubili princa, njegovu princezu i njihovu nerođenu bebu? Prokleti bili!Selektivna istorija. Kreni od 1914 ...
Tvoj princMisliš ono kad ste nam ubili princa, njegovu princezu i njihovu nerođenu bebu? Prokleti bili!
Sta je AU trazila u srpskoj Bosni.Dogodine u KninuTvoj princSta je AU trazila u srpskoj Bosni.

Šta hoćeš da kažeš?Srbi su onda Raci a ne ćaci?
Ništa se bitno tu&tamo ne događa izvan interesa i bez odobrenja $$ osovine.Budala iz krajnje desnice
...
Danas je Hrvatska u Europskoj uniji, u NATO-u, u eurozoni i Schengenu. Srbija nije nigdje, stoji tamo usred Balkana, izvan svega, pogubljena u vlastitim mitovima. Njeni građani, ako uopće žele doći u Hrvatsku, moraju ostaviti otiske prstiju i biti uredno upisani u informacijski sustav.
Super članak na temu apropo krkanluka, a i činjenici da ustaše i četnici (krajnje desnice) doista ne mogu jedni bez drugih
https://www.index.hr/vijesti/clanak...ke-kulture-najvise-pomazu-vucicu/2727403.aspx

3.20%, ne možeš samo 0.00% računati kao potpunu pobjedu, neki postotak će uvijek figurirati.Mi smo pobijedili- ali ne potpuno.
Srbi su odavno ispod toga, ne više od 2,5%. Nisu zastupljeni, koliko znam, praktički nigdje, osim na provokatorskim mjestima, ali bez prave moći (politika, vojska, ekonomija, kultura,..).3.20%, ne možeš samo 0.00% računati kao potpunu pobjedu, neki postotak će uvijek figurirati.
Koja je suštinska razlika između hrvatskih Jugoslovena, Hrvata i hrvatskih desnih?Srbi su odavno ispod toga, ne više od 2,5%. Nisu zastupljeni, koliko znam, praktički nigdje, osim na provokatorskim mjestima, ali bez prave moći (politika, vojska, ekonomija, kultura,..).
Hrvatima u Hrvatskoj, ali i u BH najveći su problem hrvatski Jugoslaveni, a i neka slaba orgnizacija "desnih" koji su dosta glupi.
Nije loše.Koja je suštinska razlika između hrvatskih Jugoslovena, Hrvata i hrvatskih desnih?
Koja je suštinska razlika između hrvatskih Jugoslovena, Hrvata i hrvatskih desnih?
Ove druge nekako ne osjećam u praksi, djeluju mi kao onaj srpski postotak.Nije loše.
Hrvati hoće da su svoji gazde, suvereni, nacija i to tako. Svoji na svom i za zapad su, ali ne robovski, dok im je istok Yu posebno zazoran.
Hrvatski Jugoslaveni su po ponašanju takvi da podcjenjuju hrvatski identitet, stalno žale za Jugoslavijom, srboorijentirani su i nemaju pouzdanja u Hrvate kao korpus, narod.
"Desni" Hrvati su najčešće apologeti NDH i opsjednuti Srbima, a nemaju ideje o hrvatskom identitetu ni prije, a kamoli za budućnost.
Ove druge nekako ne osjećam u praksi, djeluju mi kao onaj srpski postotak.
Svakako bih rekao da je budućnost Hrvatske borba (balans?) prvih i trećih.
Nikakvih "velikosrpskih" ideja nije bilo među Srbima u Hrvatskoj.Koliko je ljudi moglo biti živo i zdravo da nije bilo velikosrpskih ideja među Srbima u Hrvatskoj.
Misliš ono kad ste nam ubili princa, njegovu princezu i njihovu nerođenu bebu? Prokleti bili!
Koja je suštinska razlika između hrvatskih Jugoslovena, Hrvata i hrvatskih desnih?
Vidljivi su u medijima i novinstvu pa se čine kao da ih je više nego što jest.Ove druge nekako ne osjećam u praksi, djeluju mi kao onaj srpski postotak.
Svakako bih rekao da je budućnost Hrvatske borba (balans?) prvih i trećih.