Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.151
Bitno da si ti ostro osudio. Sad su tamosnji Srbi 100% sigurni.Bitno je da si ti osudio ovaj napad![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bitno da si ti ostro osudio. Sad su tamosnji Srbi 100% sigurni.Bitno je da si ti osudio ovaj napad![]()
Vas tu i tamo treba podsjetiti, jer ako zaboravite onda krenete Split i Dalmaciju nazivat Srbijom i Srbima, kao što svakodnevno i ovako raditeE to volim lutko, cisto da nas podsetis skim imamo posla za ove sto imaju pamcenje vinske musice![]()
Vas tu i tamo treba podsjetiti, jer ako zaboravite onda krenete Split i Dalmaciju nazivat Srbijom i Srbima, kao što svakodnevno i ovako radite![]()
A ne možeš im zamjeriti kad se i ovako ovi stasiti velikosrbi poput tebe, jaki na tipkovnici, ne usude prismrdit Splitu, a njima dolje treba malo zabave i igara s vremena na vrijeme jer im sunce udara u glavu cijele godine pa od toga onda polude.. slučajno su im se eto baš Srbi našli na putu.. čisti Murpheyev zakonBitno je da ste vi ispali face i heroji pred decom i starcima![]()

A ne možeš im zamjeriti kad se i ovako ovi stasiti velikosrbi poput tebe, jaki na tipkovnici, ne usude prismrdit Splitu, a njima dolje treba malo zabave i igara s vremena na vrijeme jer im sunce udara u glavu cijele godine pa od toga onda polude.. slučajno su im se eto baš Srbi našli na putu.. čisti Murpheyev zakon
Van teme, ali meni ipak najdraže iz ranijeg članka kojeg sam priložio:
Danas je Hrvatska u Europskoj uniji, u NATO-u, u eurozoni i Schengenu. Srbija nije nigdje, stoji tamo usred Balkana, izvan svega, pogubljena u vlastitim mitovima. Njeni građani, ako uopće žele doći u Hrvatsku, moraju ostaviti otiske prstiju i biti uredno upisani u informacijski sustav.
Politika sjedenja na 10 stolica čini svoje![]()
Nazvali su mene paranoičnim u prvom threadu, a ispadoše oni na kraju. Imaju veliki problem sa trolovima na forumu i sličnim ljudima.neko vreme sam trolovao i tamo ali su smor.
dok ovde na krsti su korisnici pravi biseri![]()
A ne možeš im zamjeriti kad se i ovako ovi stasiti velikosrbi poput tebe, jaki na tipkovnici, ne usude prismrdit Splitu, a njima dolje treba malo zabave i igara s vremena na vrijeme jer im sunce udara u glavu cijele godine pa od toga onda polude.. slučajno su im se eto baš Srbi našli na putu.. čisti Murpheyev zakon
Van teme, ali meni ipak najdraže iz ranijeg članka kojeg sam priložio:
Danas je Hrvatska u Europskoj uniji, u NATO-u, u eurozoni i Schengenu. Srbija nije nigdje, stoji tamo usred Balkana, izvan svega, pogubljena u vlastitim mitovima. Njeni građani, ako uopće žele doći u Hrvatsku, moraju ostaviti otiske prstiju i biti uredno upisani u informacijski sustav.
Politika sjedenja na 10 stolica čini svoje![]()
Nazvali su mene paranoičnim u prvom threadu, a ispadoše oni na kraju. Imaju veliki problem sa trolovima na forumu i sličnim ljudima.
E to je bila kulturica, a vidi u Srbiji bombe, pištolji, noževi, nacionalističko lajanje sa nacionalnih frekvencija.E to volim lutko, cisto da nas podsetis skim imamo posla za ove sto imaju pamcenje vinske musice![]()
Izmedju nas, ne protiv Hrvata. To je nasa stvar koja se vas ne ticeE to je bila kulturica, a vidi u Srbiji bombe, pištolji, noževi, nacionalističko lajanje sa nacionalnih frekvencija.
Ne samo da su ćutali, već su i oštrili noževe ustašama kako bi klanje bilo efikasnije. Ne samo da su oštrili noževe, već su pritom i skladali pjesme kako bi klanje prošlu u dobrom raspoloženju:Rimokatolička crkva, njihovi popovi su ćutali i za vreme Drugog svetskog rata kada su ustaše klale komšije pravoslavne Srbe, žene, stare i decu.
Hodže su ubosni, konkretno Cazinu i sami klali prve komšije pravoslavne Srbe, žene, stare i decu.
Ti baš znaš da su imali šajkača na glavi i šta su pevali.. a i da jesu ima li šajkače i da su pevali šta god ne vređa druge narode ne vidim razlog zašto su napadnuti.... ali eto vidim ti to opravdavaš sa šajkačamaKud nadjose bas u Splitu da sa sajkacama igraju i pevaju srpske pesme
nisu napadnutiTi baš znaš da su imali šajkača na glavi i šta su pevali.. a i da jesu ima li šajkače i da su pevali šta god ne vređa druge narode ne vidim razlog zašto su napadnuti.... ali eto vidim ti to opravdavaš sa šajkačama
Da budemo pametni, treba da surađujemo se Italijanima i Mađarima, mi nismo ni svesni koliko su nam to dobri saveznici ako se dobra proračunamo, ništa vezivanje emotivno, već prosto korisno.Eto sta su napravili sa srbofobijom i odcepljenjem Kosova...ako ovako nastave ne bi me čudilo da se Italija u skorijoj budućnosti graniči sa Mađarskom.