Демитологизација Косовског мита као кукавичје јаје Запада

• Začetnik teme Začetnik teme haeul
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Чиме си побио Блајби ?
Да ниси причом о извозу свиња, хахаха
Ако је тадашња Србија имала златну подлогу ( а имала је ) за свој динар од извоза свиња, зашто ваша држава није успела за све деценијје тих велики успеха да има конвертибилну валуту , Блајби. Јел зато што се " примакла Европи" ?
Избацивање парола и титоистичких флоскула нема ништа зајеничко са побијањем туђих ставова.

Kad je to Srbija imala konvertibilnu valuti!? :eek: Link molim!

Kad je to Srbija imala konvertibilnu valuti!? :eek: Link molim!

Када је била Краљевина Блајби .хехехе
Пробај мало и сам нешто да сазнаш , а не само да се ишчуђаваш и тражиш линкове за све.
Није ово школа Блајби, дате образујемо

Ima li link ili nema?

Da vidimo KOLIKO DUGO je Srbija imala kovertibilnu valuu i KADA?

Zašto skrećeš pažnju sa činjenice da rajska SFRJ nije nikad imala konvertibilnu valutu?

S druge strane još je 1884. srpska novčanica od 100 srpskih dinara bila po vrednosti identična sa 100 francuskih, 100 švajcarskih i 100 belgijskih franaka, odnosno, za toliko se srpska valuta menjala tada u tim evropskim državama. I tu novčanicu od 100 dinara Privilegovana narodna banka Kraljevine Srbije garantovala je zlatom. I još jedna stvar: vrednost srpskog dinara 1918. bila je približna vrednosti koju je imao 1913. To su istorijske činjenice.

Link nađi sam, imaš valjda dva grama mozga.

Када је била Краљевина Блајби .хехехе
Пробај мало и сам нешто да сазнаш , а не само да се ишчуђаваш и тражиш линкове за све.
Није ово школа Блајби, дате образујемо

Ja sam vec pregledao......Bio je dinar konvertibilan par godina na kraju XIX veka.....I nikada vise....

I to nije uopste za nikakvu pohvalu.

Srbija je do Jugoslavije bila FEUDALNA DRZAVA!

- - - - - - - - - -

Zašto skrećeš pažnju sa činjenice da rajska SFRJ nije nikad imala konvertibilnu valutu?

S druge strane još je 1884. srpska novčanica od 100 srpskih dinara bila po vrednosti identična sa 100 francuskih, 100 švajcarskih i 100 belgijskih franaka, odnosno, za toliko se srpska valuta menjala tada u tim evropskim državama. I tu novčanicu od 100 dinara Privilegovana narodna banka Kraljevine Srbije garantovala je zlatom. I još jedna stvar: vrednost srpskog dinara 1918. bila je približna vrednosti koju je imao 1913. To su istorijske činjenice.

Link nađi sam, imaš valjda dva grama mozga.

Ja sam 1989, menjao jugoslovenski dinar za englesku funtu u bankama u Londonu!

Ja NIKAD ne lazem! :nono3:

Ziveo pokojni Ante MARKOVIC!

Lažeš, lažeš. Napisao si da Srbija danas duguje pet puta više od SFRJ, što nije istina, a što sam dokazao ovde:

Danas je SAMO SRBIJA PRET PUTA VISE ZADUZENA nego sto je bila CELA Jugoslavija u monetu raspada!

1-Medium.png

Preliminarno stanje duga opšte države na dan 31.12.2017. godine iznosi 23.539.049.411 evra.

http://www.javnidug.gov.rs/lat/default.asp?P=46

Dakle, nije pet puta više. A treba imati na umu i da je Srbija nasledila 8.8 milijardi duga SFRJ.

Mator, a laže.

Ja sam vec pregledao......Bio je dinar konvertibilan par godina na kraju XIX veka.....I nikada vise....

I to nije uopste za nikakvu pohvalu.

Srbija je do Jugoslavije bila FEUDALNA DRZAVA!

- - - - - - - - - -

Ja sam 1989, menjao jugoslovenski dinar za englesku funtu u bankama u Londonu!

Шта си погледао Блајби и у шта хоћеш лажима овде и кога да преварииш ?
Причаш како се ваша заједничка држава "примицала Европи" То јесте блајби ноторна лаж. Деценијама је ваша политика свим силама, ресурсима и средствима настојала да од те бваше југославоје створи земљу Трећег света, то је једина континуирана и конзистентна политика која је вођена . Па сигурно се сећаш како сте певали : " Нико неће и не смије , одвојит насод Замбије". И то сте и постигли. А тај резултат је заправо данас итекакооптерећујући када се ради о бившим државама створеним из титпистичке Југославије. Зато су Румунија , Бугарска , Мађарска итд. у преимућство код то вашег Евроатланског савеза.
Хтели сте по сваку цену да ућарите нешто у постколонијалном времену.Нисте презали од помоћи и најближим везама са реросристима који си и онда , као и данас у тој Европи и Америци у коју се ти данас кунеш видели свог највећег непријатеља.

Ja NIKAD ne lazem! :nono3:

Ziveo pokojni Ante MARKOVIC!

O Anti Markoviću:

Uočio je da je komunističkoj iluziji došao kraj i da ekonomiju mora prilagoditi zakonima tržišta.

Ukazao je da je došao kraj društvenom vlasništvu, da se otvara proces privatizacije i da strani investitori imaju jednake uslove kao i domaći preduzetnici.

Dakle ti kličeš nekome ko je pravilno uvdeo da su komunizam i društveno vlasništvo iluzije i da ne mogu da opstanu jer je Jugoslavija

Imala jednu od najvećih inflacija i najnižih produktivnosti u Evropi.

https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2011&mm=11&dd=28&nav_id=561275

Убедљиво најгора ствар која се икад десила Грцима и свима на Балкану које су Грци извели из таме. Ништа друго није ни близу том саплитању и падању у азијатско блато.
vizantija/romeja je isto bila azijatska država a ne evropska.

Back