bezuslovna ljubav
Aktivan član
- Poruka
- 1.281
Slusala sam nego sta sam i sad ja slusam nju bolje nego neka mala deca majke, prosto sam navikla da joj povladjujem i svi smo joj uvek povladjivali, pa je i navikla
da je sve po njenom.
Da sigurno si u pravu da to tako treba, ja nisam, rekla sam joj realno kako jeste da se ona ne moze vracati u to tako jer je sve samo nije vise kuca za zivot
narocito ne jedne starice koja ne moze nista sama, a ja ne mogu jer moram da se lecim. Hoce ona kao sve i sta je meni, ali ako ovo i ali ako ono..onda ce
ona da se vrati...jer moze da joj bude i dosadno tamo![]()
Ja sam izbegavala da pakujem stvari pred mamom. Pricala sam da ide na lecenje, kao u banju. Krisom sam odvajala stvari u jedan deo ormana, dok mama gleda TV. I jednog jutra sam joj rekla da su nas pozvali da odmah dodjemo i samo sam iznela putne torbe. Ne treba pred njom pricati o svim problemima i pripremama. Ako nesto i zaboravis da joj poneses, nije problem. Doneces naknadno. Napravili ste prvi korak, koji je najveci. Sad polako postepeno. Znam da boli. Jako boli sve to. Ali moras ponavljati sebi da je to najbolje resenje i da cete i mama i ti i ostali lakse da funkcionisete. Naci ce tvoja mama brzo drustvo. Moja je bila toliko negativna i tvrdoglava, da sam mislila da nikada nece naci prijateljicu. A onda se iz dana u dan vezuju jedni za druge. Naravno, bice i problema. Ali bilo ih je i dok je mama bila sama u kuci.