Da jeste jako neodgovorno, ali ja mislim da je nju bilo sramota jer kad sam je zvala da pitam zasto nije dosla, jedva je pricala, a svekrva iza nesto dobacuje, za koju
je ona mami i rekla da ima problem sa zivcima i da je nervni bolesnik, mada joj pomaze koliko moze. Njoj novac treba, ali je problem kad pocne letnja sezona ona
tad ide u nadnicu da radi, jer tamo zaradi vise dnevno dobija novac, a svekrva je uskakala tamo gde je ona radila, na dva mesta ona ne moze ni fizicki ni psihicki to
da izdrzi, i realno ja to razumem.
Sve u svemu nadam se da ce pristati da bar odradi ove mesece kada ne ide na njive, a i da cemo mi do tad naci nadam se neku drugu zenu koja ce moci da radi
toliko koliko nama treba i kad nam treba. Ponudicemo joj i nesto vise novca, pa sta da se radi, drugog nacina nema.
To je sve strasno kakva je to bolest, mogu samo da zamislim koliko to tesko prezivljavate svi zajedno, jer znam kad mama malo ponekad popusti i ne bude
svoja, koliko mi je tesko i strasno.
Pokusaj da ne krivis sebi, radis najbolje sto mozes i sto je u tvojoj moci, ne nabijaj sebi krivicu i grizu savesti ni slucajno