blizance
Ističe se
- Poruka
- 2.391
I dodje tako neki dan kad poželiš da ih nema, pa te sramota pred samom sobom i pred ogledalom jer su ti pruzili život i dali ti krila... Kako se borite sa takvim mislima, imate li ih uopšte ?
Nekad mi je dolazilo ali sad sve redje.Valjda sam se navikla i dozvolila sebi pravo na greske,pravo na poremenu opustenost misli i dela.Problem je kad zelis da sve bude kako treba a to nije moguce.Onda nastaje raskorak u zeljama i realnosti.Sto pre shvatis da je to bolest za koju nema leka kao i za mnoge druge i shvatis da je ishod neminovan ma koliko se mi trudili bice ti bar delimicno lakse.
Juce je jedan od najboljih urologa u nasoj zemlji konstatovao da mojoj mami nema spasa od katetera.Pored svih zdravstvenih problema kaze da je kateter za nju pozitivna kolateralna steta i da ce ga nositi do kraja zivota.Sad,ima 66 godina....Eto...do juce sam se i nadala da ce ga se mozda otarasiti.
Prihvatila sam to krajnje racionalno.Objasnila joj da je to tako i da se mora pomiriti sa sudbinom.Nema izbora...

Nervozna sam i nadrndana na sve po kuci.Pobegla bih od svih i ostavila sve za sobom.
Malo spustih lopticu na poslu...
Nazalost ali tako je...Srecno!