blizance
Ističe se
- Poruka
- 2.391
Razumem ja šta si rekla, mislim pravilno razumem, ne brini
Naravno da neće biti u zabiti, pa bar u Bg ih ima koliko hoćeš, i ne mora nam biti blizu kuće. Kolima se stigne svud. Videle smo jedan na Altini i kad smo ušle u pušačku trpezariju, a oni čure li čure i pričaju, gledaju tv, jedu....neki se ispozdravljaše sa vlasnikom, progovoriše koju, onako obično, svakodnevne pošalice ljudi koji se znaju......moja Cic kaže "Maki, ovo bi se dedi jako dopalo"
Posetićemo ih opet. Nisam pitala za lekara opšte prakse, animatora (mada ladno mogu mog tatka da angažuju...pa da uradimo kompenzaciju)
Ejj,svojevremeno obidjoh i ja jedan na Altini(mada nam je ta opcija sada van price).Ako je to onaj veliki,sa zastakljenom bastom i nije los.Necu naziv pominjati da se ovi iz poreskog ne bi nasli vredni pa da mi udele jos i neki PDV.Bejah ja u istoimenom ajd...sad,i nije los koliko sam mogla da bacim oko.Miiisiiiim i na vlasnika
Salu na stranu.Veliki je dom,higijena mi se ucinila ok,sobe lepe,namestaj nov.Onako deluje fino za razliku od nekih sto deluju depresivno.Elem...stanari,uh...uglavnom videh bas one lose,doduse pokretne al opet...Nije mi se dopalo to sto nema dvoriste pa sede i leti u toj staklenoj basti koja mi se ucinila nekako zagusljiva.Stepenica ima mnogo,mada kazu ima lift ali ja ga nisam videla.Cenim da pokretni idu sami gore dole sto bas i nije preporucljivo za tvog tatu ako nema nadzor nekog ko bi ga drzao pod ruku.Koliko sam mogla da vidim ambulanta im je solidno opremljena a osoblja je bilo sasvim dovoljno u tom momentu kada sam se ja zatekla u nekih npr 16h.Okolina je takodje solidna,rekla bih urbana,lako se stize kolima i GSPom.Naselje je sasvim ok.Cini mi se samo da imaju problem ulicne kanalizacije koja se onako bas osetila kad prodjoh ali izgleda da citav kraj kuburi s tim.Cena je rekla bih manja nego u ovima u gradu.Mislim da bi tvom tati tamo bilo dobro ali mi se samo nije svidelo to sto nema dvoriste pa su svi u zatvorenom prostoru bez vazduha i prirode(ako je to vise u njihovom stanju vazno)mada,opet mislim da jeste do zadnjeg dana vazno da imaju dostojanstven zivot i bar svez vazduh,travu i drvece pa makar i nebili svesni toga.

...pa da uradimo kompenzaciju)
ja sam još na poslu .....doduše, u fazi kad ne osećam više ništa 

pa se ne primecuje razlika izmedju salvete i hrane?
Cik,neko nek te dirne u kutlacu ja cu da mu dodjem butkica i slaniniceee!!!