Miko, nisam sigurna da je dobro u tako kratkom vremenu da premestas majku tamo-amo. Jos do je Beket pricala o privatnom domu i jos neku na forumu, bila sam blago receno zgranuta. Nemojte ocekivati da cete biti opusteni smestanjem roditelja u drzavni dom. Ooooo, ima i tu dosta zavrzlama. Ali treba rascistiti sa sobom. Rekla sam sebi da mi je najvaznije da sluzba obezbedjenja stoji na ulazu, da je prisutan lekar opste prakse (do 14h), da u pre podnevnim satima juri medicinsko osoblje po hodnicima, da donose lek mojoj majci tri puta dnevno i tada vide u kakvom je stanju, da se ona oseca sigurnije-zna da je na lecenju a kod kuce nije znala gde se nalazi... Ali, ALI-moram da zovem mamu cesto i kontrolisem sta se desava a usput saznam da je cimerki lose uvece, pa ja zovem bolnicarku da odmah dodje, jer ih oni ne obilaze stalno, vec samo po potrebi-naravno one su na odeljenju gde mogu sami da se staraju o sebi i zato je to uglavnom tako. S obzirom, Miko, da je tvoja mama u gorem stanju, verovatno ce je smestiti na odeljenje sa posebnom brigom i stalnim nadzorom.