mistika
Obećava
- Poruka
- 87
Kanarinka potpuno si u pravu i sa razlogom se ljutis.Pustiti coveka u takvom stanju kuci,a ne obavestiti njegove negovatelje zaista nije u redu.I koja im je to glupa izjava,NE SARADJUJE...pa i da je tako,oni su obrazovani,ucili su psihologiju,imaju predmet u skoli"Nega Bolesnika" i treba da znaju kako da se ophode sa bolesnikom...sta bi bilo kad bi takvi pacijenti odbili da saradjuju,doktori i bolnice nam onda ne bi ni trebali! Imam utisak kao da su pacijente sa demencijom otpisali i ne trude se oko njih.To sam primetila kad je moja majka bila u bolnici.Ali sta cemo,zivimo u takvoj drzavi gde je sve ostalo mnogo,mnogo bitnije od zdravstva.Sam dokaz je to da sem Novog Sada nema ni jednog drzavnog centra za obolele od Alchajmerove bolesti..stvarno sramota.Dovijamo se na svakave nacine,raspitujemo,hvala Bogu imamo Florenu koja je otvorila ovu temu,pa nesto i saznamo i razmenjujemo iskustva.U sali imam obicaj da kazem da mogu da doktoriram ovu bolest i to zahvaljujuci internetu i Google..Hiljadu puta sam se pitala sta rade oni ne obrazovani koji ne znaju ni kako se kompjuter ukljucuje ili oni siromasni koji jedva sastavljaju kraj sa krajem i za koje je komjuter pojam.Kanarinka ,ne vredi da se nerviras,moras da prihvatis da je to tako ....znam da njihov stav izaziva revolt,ali ne mozes tu nista promeniti. Tako nam je,kako nam je i nek nam je Bog u pomoc!!!

trebaces jos svojoj deci i unucicima

.Da... pocela sam da ispadam iz koloseka,ali se polako da vracam
.
Goti mama ti je lik 

Kad je jednoj izuzetno tesko, sve ostale dobro znamo kako je to, sve smo prosle isto ili malo drugacije. To je retko, da toliko ljudi oseca isto ili slicno, da su u istoj "tesnoj" kozi. I to zbog grozne bolesti! Ej zivote, bolest i muka nas je zblizila! Ne znam da li da placem, ili da se smejem...
i zaista jeste...vratila se preporodjena.Iskoristili su lepo vreme,isli setali,odlazili u pozoriste na predstave,bioskop.....juce se vratila ,srecna i puna utisaka.Zaista mi deluje da joj je bolje.Jedino sto mi je jos uvek jako bleda,ali nadam se da ce i to brzo proci.