K aja
Ističe se
- Poruka
- 2.820
Kad je tako, ja bih tražila starateljstvo nad majkom. Manje će biti glavobolje!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad je tako, ja bih tražila starateljstvo nad majkom. Manje će biti glavobolje!
Moja baka je zadnjih dana prevazisla i sama sebe.
Odveli je moji u vikendicu,nije dugo bila,pa da vidi kako je.
Dosla joj komsinica na kafu sa kojom je skoro zivela i pricaju nesto o operaciji kuka i tako tome i moja draga baka najladnije izjavi kako ona nema kuk,kaze samo su joj onaj stari izvadili i nista joj nisu umesto njega staviliInace baka hoda kao zmaj,bez stapa,staka,bez copanja
![]()
Joooj i ja imam taj problem svakog jutra
I naša je tako hodala, sve dok se nije šlogirala.
Ali mi je i dalje zovemo ZMAJČEK
Ostao joj je takav karakter, a i iz njene sobe bazdi kao iz prave zmajevske jazbine![]()
Zao mi je kad cujem da neko pati za nekim
Izmedju ljubavi i mrznje kazu da je tanka nit
Verovatno da je usamljena.
Steta sto nije i ona nastavila svoj zivot i potrazila drugog partnera
E toga se JA bojim.Da necu imati sa kime starost da delim
Moja majka ce u cetvrtak u bolnicu,ako se ne predomisli
Da joj odrede terapiju i ukljuce insulin
Nadam se da cu se malo odmoriti![]()
I samoća ima svojih prednosti. Jednoga dana kad ostaneš zaista sama (bez mame), trebaće ti vremena da se sabereš, da sastaviš svoje razbijene deliće, da shvatiš kakav to život želiš lično ti - bez obaveza prema ikome, a onda ćeš lako naći nekoga ko će se uklapati u taj milje.E toga se JA bojim.Da necu imati sa kime starost da delim
:
Jok more,rekla nam da joj se na oci ne pojavljujemo
Na.ebala nam se milosne majcice i rekla da idemo i ko smo mi da joj kazemo da ce njoj biti lepo u banju![]()
A ovaj moj blenta (mm) pokusao da joj predoci lepotu i prednosti banje i sad je pao u bakinu nemilost
Mrzi ga trenutno
A lepo smo mu govorili da se ne kaci sa njom,ali ne,on bi na dupe progovorio. I danas zove moju majku i kaze pozdravi mi sve i onog majku li mu![]()
Pa sta joj fali u banji
Odmorite se dok ne dodje sa novim idejama za maltretiranje![]()
A ovaj moj blenta (mm) pokusao da joj predoci lepotu i prednosti banje i sad je pao u bakinu nemilost
Mrzi ga trenutno
A lepo smo mu govorili da se ne kaci sa njom,ali ne,on bi na dupe progovorio. I danas zove moju majku i kaze pozdravi mi sve i onog majku li mu![]()