@ margareta, moje/naše divljenje ide u pravcu prošlosti - za sve te godine unazad koje si istrpela, lepo podnela i (iz)borila se kako-tako s ovom užasnom bolešću -
...ali sadašnje stanje samo ti znaš kakvo je i kako ćeš dalje...
lično nisam za to da svako od nas treba da preispituje granice svojih mogućnosti, pa još da nadmaši sebe, te sportske kategorije stvarno ne volim, nije to moja priča -
jer ovo stvarno nije sport, nego običan život u najgorem vidu - i ako je bilo ko u nekom trenutku osetio da je na izmaku snage - onda je to unutrašnji signal da nešto treba uraditi i potražiti dodatnu pomoć (bilo u lekovima, bilo u ljudima)
ja se inače teško odlučujem, čak i za male stvari, ne kupujem gluposti, ama čak i kad su mi neophodne, nemam poverenja ni u koga i ni u šta, ali kad stvarno dogori - onda se mora...
...ali sadašnje stanje samo ti znaš kakvo je i kako ćeš dalje...
lično nisam za to da svako od nas treba da preispituje granice svojih mogućnosti, pa još da nadmaši sebe, te sportske kategorije stvarno ne volim, nije to moja priča -
jer ovo stvarno nije sport, nego običan život u najgorem vidu - i ako je bilo ko u nekom trenutku osetio da je na izmaku snage - onda je to unutrašnji signal da nešto treba uraditi i potražiti dodatnu pomoć (bilo u lekovima, bilo u ljudima)
ja se inače teško odlučujem, čak i za male stvari, ne kupujem gluposti, ama čak i kad su mi neophodne, nemam poverenja ni u koga i ni u šta, ali kad stvarno dogori - onda se mora...
Poslednja izmena:

Obukle ste haljinice pa samo leprsate na lepom vremenu

Žao mi je što vam nije odobren zahtev, ali moram da kažem da nisam iznenađena. U poslednje vreme sam upoznala mnogo raznih slučajeva bolesnih od demencije i većini je uskraćeno pravo na tuđu negu i pomoć, a gotovo su invalidi u pitanju.