bezuslovna ljubav
Aktivan član
- Poruka
- 1.281
Bezuslovna :* Sonjche :* i sve ostale :*
Mi smo dobro, dan po dan, nekad malo zeza, nekad je skoro zdrava... Taman pomislim kako su promasili dijagnozu, ona zakuca, mi smo i dalje pocetnici u ovoj bolesti pa tako i prolazimo. Dozivela sam da mi se obrati sa "mama", koliko je to samo strasno...U prinicpu, sve je zavisnija, stalno sve pita, jel da jedem ovo, dal da obucem ono, devojcica moja.
Nova dadilja joj je stvarno super, juce su se zakacile oko luftiranja, ali to mi je OK, izgladili smo, posto voli svoju neni, a neni je na oporavku od teske bolesti, onda smo usvojili da moramo da hladimo kucu jer nam je vazno da nam neni ostane. Evo, sad dok pricam sam je pitala sta je danas bilo sa luftiranjem, kaze, danas se zamotala u cebe, ali sta ce, nije zena kriva, nego ona jer cigaru ne gasi. I da je bolje da se smrzne nego da joj ova ode, pametnica moja, sve je lepo shvatila.
Inace, ja od posla i od nje jos papire za dom spremila nisam, nadam se da cu uskoro da skupim sve i da predam. A umorna sam da ne znam za sebe, ne moze ovo jedan covek sam, definitivno, ne znam koliko para da ima, za ovu igru treba i mnogo para i mnogo clanova porodice.
Potpuno se slazem s tobom. Jako je tesko. Mozda bi trebalo da ipak smognes snage da prikupis papire, pa ti nece to stajati kao jos jedan problem nad glavom. Koliko vidim, za sada to funkcionise kod vas. Moja mama je pre sest godina pocela da zamenjuje uloge majka, cerka, sestra... U pocetku sam bila sokirana. I sada me zaboli, ali brzo se prestrojimo u neku drugu pricu...
- - - - - - - - - -
Toliko sam umorna od svakog "mozda" , " da probamo", od promene vremena, ma od svega. Stalno motam po glavi sta bi moglo biti kad je takva. A onda shvatim, bolest je takva, da najcesce ni ne mora da postoji razlog ili uzrok za njihovo ponasanje. I onda mi bude lakse.
A sto se tice provere analiza krvi,sve joj je u granicama normale. Ali bas SVE. Pa cak i cuveni holesterol koji joj je vecito bio vrtoglav.
I to je samo dokaz da gomila toga ide iz glave.
NAstavljamo nase bitke i dalje, takve smo karte dobile u ovom deljenju.
Cuvajte se devojke
![]()
Draga, sta se desava? Kako ste ti i tetka?