pahuljicagm
Zainteresovan član
- Poruka
- 170
Nas dve se danas ispričale ko prave...stoji muž pored i sluša, i, ništa mu nije jasno. On retko ode do nje i ne zna da ja u poslednje vreme uđem u njen svet i pričam sa njom o njenim pričama kao da su istinite. A ona često svoj san priča kao da je stvarnost, i meni je najlakše da se uključim u to kao da jeste.
Dogovorismo se da od "gazde" tražim njene stvari jer ona više neće da radi za njega. A u stvari, nije loš čovek, samo je njoj dosadilo...kaže. I opisala mi neki voćnjak sa sandukom i stvarima koje treba da uzmem za nju, jer tamo već dugo stoje...
Upravo to i ja radim sa Tetkom...
Zaposleni u domu se zgledaju sta ja to pricam, a ja se potpuno sa njom udubim u pricu. Ona prica o domu kao o poslu i ja te price prihvatam, sta joj je ko rekao, kako prikuplja dokumentaciju i lupa pecate, prica kako ce doci do mene, da se ja ne cimam stalno kod nje...
Lazi, bele lazi, kako god zvali, vazno je da oni komuniciraju sa ljudima.Ja udjem u njen svet, jer je ona vise ne moze da ulazi u moj....
Prekjuce je pitam - Tetkic, kako si, a ona meni kaze - Odlicno, nemam bas previse razloga da se zalim!