LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.660
Sumara.....računaj da ti treba mnogo vremena za hranjenje, tako da se organizuj i objasni maloj, neka ti pomaže nekim sitnicama. Animiraj je i neka se oseća korisnom a ne zaspostavljenom. Naravno, mislim na lake stvari njenom uzrastu dostupne.
Što se tiče pojenja najbolje je da kupiš 2 šprica, jedan za hranu a drugi za vodu. Pored njegovog kreveta nek ti uvek bude čaša vode i u njoj špric. kad god prođeš pored njega napoj ga. Mora jako ćesto da uzima vodu ali po malo. Znači, on ne pije vodu kao do sad u nekoj količini, već milion puta dnevno po malo.
Ako se setim još nečega napisaću.
Setila sam se.....puding, redak, naravno ako ga sme zbog šećera. meni su dozvoljavali da hranim tatu pudingom kad je bio u bolnici do samog kraja.
I da, vidi da li ti iz patronaže mogu da mu daju infuziju.
Što se tiče pojenja najbolje je da kupiš 2 šprica, jedan za hranu a drugi za vodu. Pored njegovog kreveta nek ti uvek bude čaša vode i u njoj špric. kad god prođeš pored njega napoj ga. Mora jako ćesto da uzima vodu ali po malo. Znači, on ne pije vodu kao do sad u nekoj količini, već milion puta dnevno po malo.
Ako se setim još nečega napisaću.
Setila sam se.....puding, redak, naravno ako ga sme zbog šećera. meni su dozvoljavali da hranim tatu pudingom kad je bio u bolnici do samog kraja.
I da, vidi da li ti iz patronaže mogu da mu daju infuziju.
Poslednja izmena: