blizance
Ističe se
- Poruka
- 2.391
Draga Ljiljo, to sto ja nemam dece je valjda njima indikativno da treba da budem pored majke. Nemam "izgovor" da kazem da ne mogu da budem sa majkomNikome ne pada na pamet da treba neko da zaradi platu, penziju, da plati racune... kao da mi mamina bolest nije dovoljno opterecenje... Tebi se suprotstavio brat, a zamisli cetiri tetke, pa njihova deca i snaje... i svi udruzeni u jednom stavu. Ama bas niko mi nije prisao da me podrzi i da me pita da li mi treba pomoc. Ne mislim na finansijsku pomoc, vec ovako ljudsku pricu kao ovde sa vama. Svi su mi uputili reci koje si ti cula od brata. I jos gore, svi su me optuzili da sam kriva za bolest moje majke. Da sam bila stalno pored nje, ne bi se tako razbolela. A opet, sve zbog mira moje mame, moram da budem u kontaktu sa njima.
Gledaj sebe i svoj zivot.Doticna rodbina neka zasuce rukave i neka pomogne moralno,fizicki i finansisiki pa onda neka nesto kazu.Nikome nisi duzna da se pravdas.Ti si ta koja vuce kola za sve i od tebe sve zavisi.Nemoj dozvoliti da te izvuku iz konteksta i prezentuju kao krivca a da ti pri tome padnes psihicki.Batali budale pa po cenu svih mogucih veza i rodbinskog srodstva.Bolje da ih nemas nego sto su takvi.Da ti zele dobro bili bi ti na raspolaganju 24h kad god ti treba a onda bi mogli da ti drze pridike kad nesto uradis pogresno.Ovako nemaju prava na to!To sto ti odrzavas kvazi odnose zbog majke je takodje glupo jer njoj to sve manje znaci.Husakju je protiv tebe,zakljucujem da su podli i pokvareni.Neka gledaju svoja posla!Ti se uzdaj u sebe i ono sto imas.Majku gledaj koliko i kad mozes.Ona je na sigurnom,zbrinuta,ima da jede,spava,ima lekarsku negu.U njenoj bolesti je malo toga sto joj jos treba.Nece sigurno na put oko sveta pa joj ti to uskracujes.Zivi dostojanstveno u okviru vasih mogucnosti.Nije ostavljena i zaboravljena.Ako moras da trpis njene oscilacije u raspolozenju zbog bolesti i sopstvenih emocija jer ti je majka ostale koji su pod znakom pitanja nazovi zdravi,vala niiiije neeeophodnooo!!!
Od finoce prema familiji ti ces jos na kraju zapostaviti sebe,svoj zivot,zdravlje i sta god da uradis neces biti dovoljno dobra.

Uzmimo u obzir da je stvarno zahladnelo predhodnih dana i da je ujutru bas sveze onda bih tvoju mamu opravdala zasto se dobro obukla.Ja bih slicno ucinila iako nemam dijagnozu.
Uzmimo u obzir da je stvarno zahladnelo predhodnih dana i da je ujutru bas sveze onda bih tvoju mamu opravdala zasto se dobro obukla.Ja bih slicno ucinila iako nemam dijagnozu. bar za sada
bar za sada

Na oprezu sam, jer ume ona da posizi i iz cista mira i zbog promene vremena... ali bar vidim da je stvarno stabilnija kada je ne uznemiravaju. A pogotovo mi je drago sto nije agresivna prema meni. Ne ocekujem ja da me ovde uvek podrzite. Naprotiv. Kada god vidite da nisam u pravu... a vi opletite.
 Na oprezu sam, jer ume ona da posizi i iz cista mira i zbog promene vremena... ali bar vidim da je stvarno stabilnija kada je ne uznemiravaju. A pogotovo mi je drago sto nije agresivna prema meni. Ne ocekujem ja da me ovde uvek podrzite. Naprotiv. Kada god vidite da nisam u pravu... a vi opletite.