blizance
Ističe se
- Poruka
- 2.391
Ma kakva bolnica,cim je alchajmer odmah vracaju,nece hitna ni da vozi.Zamislite kad mi je doktorka jedva dala u cetvrtak da mu radimo rezultate,tj da dodje kucna nega da uzme krv,mokracu sam morala sama da nosim i jos mi kaze ako vam je kasno da cekate do ponedeljka rezultate vodite ga kod privatnika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kad je nisam zgazila!!!Da vodim coveka od 120 kila ,u bezsvesnom stanju,sa temperaturom 41 sa 8!!!Ja ne znam kako sam se suzdrzala da je ne udavim.Svasta sam joj rekla,a ona meni kaze da sam nezahvalna,da su oni nama ucinili sto su uopste dosli,jer zbog temperature ne izlaze na teren!Ljudi moji,da covek ne poveruje.Sto se tice largaktira davali smo ga,obori ga skroz,ali ne zaspi,u bunilu je bez prestanka i samo hoce da ide u wc!Sutra cemo videti rezultate,pa ce se na osnovu toga odrediti valjda neka terapija za to mokrenje,Uglavnom mi izludesmo,od nespavanja,poceli smo da se svadjamo medjusobno oko gluposti,mozak ne moze da podnese toliko opterecenje.Ja zadnji put nisam spavala preko 36 sati,evo sad opet sam ustala juce ujutru,a tu noc sam spavala 2 sata,pocela sam da povracam od umora.Sta cemo poraditi na kraju ja ne znam!Sve bi bilo podnosljivo samo da sredimo to spavanje.Zaspao je jutros u u dest i evo vec je budan...
Idiotizam!!!
Nemam komentara na zdravstvo ove zemlje!!!
Mozda gresim ali sam nacula da ovi iz Hitne pomoci mogu na zahtev porodice da odvezu pacijenta eventualno u Lazu.Nemoj me pogresno razumeti ali njegovo stanje bas gadno i ko zna kako ce se dalje odvijati.Mozda bi mogla da ga smestis tamo samo na dan-dva da ga malo smire i doved u red to spavanje jer je ipak na neki nacin tu pitanje psihe.Tamo bi morali nesto da preduzmu i oko temperature i ispitaju ga detaljnije.Naravno da bi ga brzo pustili kuci jer i njima to kao i tebi ide u prilog.Do tada bi dobio verovatno adekvatniju terapiju uz postojece lekove,naspavao bi se a vi kuci bi ste stali na noge.Tako bi imali snage da ga negujete dalje.
Mozda ti ovo zvuci grubo ali nije mi namera da te uvredim,nasekiram ili slicno.Znam samo da oni tamo mogu da regulisu donekle taj problem ako vec nijedna druga bolnica nece.Ovako nesto su meni savetovali kada mi je mama zbog prirode bolesti bila jako agresivna ali je umedjuvremenu zavrsila u intez.nezi zbog problema sa srcem i edema pluca pa su morali da je prime na bolnicko lecenje.Da nisu tada,verovatno bih bila primorana da trazim Lazu da je smeste na nekoliko dana...

AAA...ssss taki navigatori ima da dogura daaaleko
sto ste mu obecali...prevarantiiii!!!
)Fazoniramo frizuru (jer od lezanja ima lepezu oooodpozadi na glavi),obucemo iiizlazece stvari i tako...mic po mic.Ko dva puzaaa...a ja ocuuu da padnem od tako sporog hoda,moje noge to nisu nikad volele al ajde....I tako,pesacimo mi 50m-etara jedno sat vremena.Onda kaooo svratismo u neku tekstilnu radnju kao ja pokusavam da delujemo nooormalno.Ustvari,vise sam htela da vidim njenu reakciju,posle 8 meseci bez onih obicnih-svakodnevnih radnji.Htedoh da vidim da li ce joj neki artikl,privuci paznju tek da znam jel se dozvala malo u tom socijoloskom smislu.Usle mi u prodavnicu i tako,jednom rukom je drzim,drugom kao prevrcem po ofingerima a ona gleda...Gleda,skoro potpuno nezainteresovana.Nista joj nije po volji ...a tu je uvek volela da ronda po policama i kupi sebi nesto.Rece,da tu nema nista za nju i da pozurimo sa izlaskom.Imala sam utisak da se stidi svog izgleda pred poznatim prodavacicama.Ohrabrih je da izgleda sasvim dobro i da nije uopse bitno ko ce sta da misli.Uvek je brinula o svom izgledu i vazno joj je bilo da dobija komplimente.Sada je svesna da ih vise nema i da ih mozda nikada vise nece ni biti.Ponekad je ja pohvalim da je lepa ili da joj je lepa frizura jer ceo dan i provodi u spavacici pa nemam sta ni da hvalim.Znam da joj moji komplimenti i nisu bitni...bitni su ostali a oni cute i zagledaju je ispod oka jer im je cudna...i verovatno posle sapucu i komentarisu...sta li se s njom dogodilo...Stalno joj ponavljam da nisu drugi bitni do mi,njena porodica a da je nama lepa i draga i takva kakva jeste...a tesim je da je kao i ostali...normalni...
Koga li lazem???Sebe,verovatno...