lorazepam je i moja "nocna mora"! nit` sa njim, nit` bez njega. pre neki dan sam morala da mu dam polovinu u toku dana. po dosadasnjem iskustvu sledeci je "neupotrebljiv". pospan, ne moze na noge.... ovoga puta je potrajalo

jos bunca, ali nije agresivan i ankciozan. juce sam zvala dr iz tudje nege i pomoci, jer se probudio mokar (bukvalno kao da ga je neko polio kofom vode). jastuk je bio mokar! usput, kasljuca danima, slabo jede. isla sam po terapiju u d.zdravlja, stigli su pre mene (jer sam imala jos neke obaveze) tako da nisam bila dok su ga pregledali, ali mi se dr javio na mobilni i rekao da su pluca i bubrezi ok... pocinjem da se "radujem" sto ce ga u bolnici pregledati specijalista i odrediti nadam se pravu terapiju, do sada je pio ujutru i uvece po pola ebikse i rispolept od 1mg, pola lorazepama pred spavanje (2,5mg) i odlicnu kardiolosku terapiju koju pije par godina dilacor (od ponedeljka do petka, vikend pauza) i jurineks sa kalijumom ponedeljak, sreda i petak.
hvala vam punoooo na podrsci

ovo je samo epizoda neraspolozenja (verovatno zbog hospitalizacije) procice cim vidim gde cu ga ostaviti (raspitala sam se, rekose da je klinika odlicna)