blizance
Ističe se
- Poruka
- 2.391
drage moje, prvo da napisem da je kod mene sve ok. pisala sam blizance, da sam pokusala da se odmorim sa cerkom na adi (ali bas i nije ispalo najbolje, kola su mi se pokavarila... i bla-bla) onda doslo dete zeljno majke posle nekoliko meseci svojoj kuci. za njom dosao i "zetonja" da nam pravi drustvo. a majka, ko majka (mislim ja) ajd` malo deci da napravim ovo, da umesim ono i nikako da stignem da se oglasim. zeljna sam ih mesecima. dodju oni jednom-dva puta nedeljno, al` bas se dugo nismo druzili. uglavnom su oni na netu, evo sad sam stigla da vas procitam, Hvala Bogu, nista se ruzno nije desilo u medjuvremenu. volim sto sam vas zatekla u dobrom raspolozenju. sutra ce deca jos (valjda) biti na rucku, pa cu posle biti cesce na netu.
dopala mi se ova igra sa zamisljenim opisima. ajd` da se i ja otvorim (crnka "zift" do pre par meseci) visoka 168, poteska 60 - 62 kg, u zavisnosti od kucnih okolnosti. ovo sa kilazom bih lagala da nisam zadovoljna, ali samo iz jednog razloga. prosle godine sam prestala da pusim i na srecu stagniram. nema povecanja kilaze... ali dok ne dodjem na mojih 58 smatracu se "punackom" !
poljubac i citamo se ovih dana vise![]()
S tobom mi je bilo lakse u opisu...
Nisi breee...debela...cuvaj kilograme,trebaceti.Uvek kazemd a je bolje kad covek ima neko kilo viska tipa 3-4kg ne vise jer kad ga stisnu zivotne muke obicno smrsa.Ja sam imala jedno 4-5kg viska vec godinama jos od porodjaja.Od 60 kg da kazem idealnih na 175cm otisla na 65kg koji stoje godinama.EEe,da stvar bude zanimljiva desilo se ovo sa mamom i ja sam za manje od nedelju dana skinula i tih pet i jos mozda 2kg.Da sam bila na idealnoj kilazi sad bih bila ko motka za ves iz praistorije.Ovako mu sad dodjem jos i zgodnjikava
Dakle,koje kilo nije na odmet,cak naprotiv.Simpaticna crnko nemoj da brines o kilazi jer si taman kako treba.Posebne cestitke za bacanje cigareta!!!!
Pozdrav i ostatku porodice i zelje za mirne predstojece dane.

i omiljeni mi kolac,oblatne,njam,njam,njam....

....i opet,povremeno
lepe trenutke sa majkom!
Od baste ima samo veliki travnjak i okolo gomilu cveca,uzivancija.
Svesna ali tesko promenljiva u svoju korist.
Ovo mi moj muž non stop govori, ali džaba nikako da primjenim.